Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a szexchetről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szexchetről?

Figyelt kérdés
😏

2020. márc. 30. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Nincs róla véleményem 20/l
2020. márc. 30. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Jó dolog, ha jó a partner. 30/f
2020. márc. 30. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Régebben csináltam itt pár nővel. Mára kinőttem belőle, többet közt azért is, mert fájdalmas volt, amikor tudatosult, hogy pecse is lehet az illetőnek.
2020. márc. 30. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Most fel evig nagyon tudom ajanlani.

Zarojel. Ne legyen egyoldalu. Nem instrualni kell a noket, milyen ingyen szolgaltatast adjanak le.

Kolcsonos vonzalom, erdeklodes, izgalom eseten ajanlott. Megdobbent, ha valaki anonym akar ehhez talalni valakit.

Tarskereson matchelek, aztan Snapchaten, ha tudod, hogy mukodik, azonnal kiderul, nem kamu az illeto.

De egy nonek nem akkora mulatsag, vagy nem ugyanugy. Szinte kizartnak tartom, hogy egy no is elelvezzen kozben. Telefonnal nincs annyi keze, nem olyan egyszeru. Es elonyos kepet se olyan konnyu mutatni, mint egy pasinak.

Szamitogepen, foleg nem beepitett kameraval az igazi. Persze akkor maskepp kell ellenorizni, hogy tenyleg azzal a szemellyel tortenik-e.

Egymastol elszakitott paroknal is szobajohet, szerintem.

2020. márc. 30. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Biztos jó dolog ha van hozzá partnered, ámbátor 1 nőre kb. 200 pasi fog jutni, na meg 50 kamus pasi. Ettől még írj rá szorgalmasan minden nőre a GyK-n hátha :D
2020. márc. 30. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Jobb lenne az igazi de itt mindenki félős. 27/F
2020. márc. 30. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó partnerrel jó tud lenni :)
2020. márc. 31. 11:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából kaptam én is egy ilyen ajánlatot így 18 éves fejjel de hát kicsit csúnya a lány és nem igazán lenne szerintem túl izgi😆
2020. márc. 31. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!