Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi jo a szexchetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jo a szexchetben?

Figyelt kérdés

Marmint ugy hogy nez ki egy ilyen beszelgetes, miert jo ha csak irogatnak egymásnak a felek?

L

2020. márc. 17. 10:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Írogatnak erotikus dolgokat. Erotikus képe küldözgetnek magukról
2020. márc. 17. 10:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Agyilag felba...ssz
2020. márc. 17. 10:12
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes, hogy pont nőként kérdezed ezt, amikor egy egész iparág épül a nőknek célzott romantikus és szexuális regényekből.
2020. márc. 17. 10:12
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

Kell hozzá egy jó nagy adag fantázia meg egy kevéske írói készség is. Akkor lesz igazán jó.

Sajnos sokan azt hiszik, hogy a szexchat arról szól, hogy “uhh most tövig beléd vágom a nagy f**omat és a lucskos p**ád fröcsögni fog” pedig közel sem.

Szerintem akkor igazán jó ha a felek közös nevezőn vannak és egymás húzásáról szól nem pedig a kielégítésről. Legyen részletes, nyers de nem alpári. Érzéki és szenvedélyes de nem szentimentális. A vágyakról szóljon és ne az érzelmekről.

Férfi vagyok mielőtt még megrohamoznátok az üzeneteimet drága kanos társaim! 😅

2020. márc. 17. 10:18
 5/15 anonim ***** válasza:
2020. márc. 17. 10:20
 6/15 anonim ***** válasza:
3# 5# vagyok,ilyen egy magam írt történet kérdező
2020. márc. 17. 10:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Bocsi 2# 5#
2020. márc. 17. 10:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Jó érzés úgy masztizni, hogy tudod, a másik fél is pont azt csinálja éppen és megosztjátok egymással az örömötöket.

Hanghíváson keresztül viszont sokkal élvezhetőbb.

F

2020. márc. 17. 10:42
 9/15 October15 ***** válasza:

15 évesen ha épp nyaraláson van bnőd de legalább van webcam és mikrofon akkor hasznos tud lenni. :D

Így 28 évesen a világ legfölöslegesebb dolga.

2020. márc. 17. 10:47
 10/15 anonim ***** válasza:

Azert nagyreszt ez ugy van, hogy a pasi nagyszeruen onkielegit, egy kezzel veri, masikban a telefon. En nem gunyos akarok lenni, tokre szeretnek pasi lenni ebbol a szempontbol.

Tehat neki mar nagyon jo. En jovok a kepbe, azt hiszem, hogy randit beszelek meg, meg nem latom, mi zajlik.

Gyakorlatilag nokent nincs annyi keze az embernek, hogy neki is kielegito legyen telefonnal. A fenykepek se valami elonyosek a torzitas miatt.

Osszessegeben, en bevallom, soha nem elveztem el nokent, csak vegtelenul felizgatott. Es kesobb volt mire gondolnom. De ha kozelben lako pasi erre akar terelni, nemet mondok, mert tudom, hogy nem valos talalkozora megy ki a jatek. Akivel valoban talalkozni tudnank, hulyites szerintem, eszukben sincs tobbre.

De mikor brit kiskatona veri 6700 km-re az Atlanti-ocean kozepen a kiralyi haditengereszet hajojan, azert az nagyon.

2020. márc. 17. 11:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!