Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlzás, ha ennyire odavagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás, ha ennyire odavagyok a pasim péniszéért?

Figyelt kérdés

Már amikor a hálószobában vagyunk, remegek a vágytól, az izgalomtól. Alighogy levetjük a ruháinkat, már ugrok is oda, szétvetett lábakkal elé guggolok, átölelem a derekát és tényleg, mint egy három napja éhező, hevesen (mondjuk ki magyarul) leszopom, mélytorkozom, a végén pedig az utolsó cseppig lenyelem az "eredményt" (annak az ízét is imádom). De még utána is puszilgatom, az orrommal simizem, ujjaimmal cirógatom a péniszét, meg mindig pirulva/mosolyogva dicsérgetem azt. Nem is tudom, hogy ítélhetném meg saját magam? A férfiasságába is ugyanolyan szerelmes vagyok, mint magába az emberbe?

A pasim meg is jegyezte egyszer, hogy nagyon odaadó művészi vagyok, de mikor látta, hogy megijedtem a kijelentéstől, nevetve átölelt, hogy nyugodjak meg, aranyos-cukorfalat vagyok.

Ti hogy ítélnétek meg?

19/L

2020. szept. 28. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Ez erősen kamugyanús!!
2020. szept. 28. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Egy tini fiúcska fantàziája ...
2020. szept. 28. 13:04
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
Ugyanilyen vagyok én is csak 8 évvel idősebb nálad. Nagyon szeretnek miatta a pasik, ez hatalmas előny a szemükben.
2020. szept. 28. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Szereted a párod a cerkájával együtt, ezzel mindenki így vagy. Tüzes vagy, hasznos tulajdonság, szerintem a pasid odavan érte. Úgyhogy nem túlzás, hanem nagyon is jó, csak így tovább :)
2020. szept. 28. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:

nem az mindenkinek van ami nagyon bejön

mondjuk ha egy pasi írná ki ezt a punciról jönne a hőzöngés meg hogy csak a lukat látja

2020. szept. 28. 13:47
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Hagyjátok már ezeket a fantázia baromságokat :D azt hiszitek nincsenek nimfomániás nők vagy mi a halál? Fogom a fejem tőletek de tényleg...
2020. szept. 28. 13:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Na jó, ne kezdjünk el átmenni veszekedésbe. Köszönöm az értelmes válaszokat. Sziasztok.
2020. szept. 28. 16:40
 18/19 anonim ***** válasza:
En inkabb a paromba vagyok szerelmes, mint a farkaba, de termeszetesen “ott” is megnyilvanul az, hogy mennyire szeretem. Es amugy en is imadok szopni, szexelni, szoval vannak ilyen lanyok csak hat nyilvan kapcsoltban es nem a gyakorin neha valaszolgatva. (Kiveve en)😂
2020. szept. 28. 17:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Én a páromat szeretem, nem a farkát. 🤷‍♀️

Ettől függetlenül, minden alkalommal mikor összebújunk alaposan lesz*pom mert tudom, hogy imádja. Ha a számba mehet el, és látja, hogy lenyelem az a kedvence.

2020. okt. 29. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!