Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás, ha ennyire odavagyok a pasim péniszéért?
Már amikor a hálószobában vagyunk, remegek a vágytól, az izgalomtól. Alighogy levetjük a ruháinkat, már ugrok is oda, szétvetett lábakkal elé guggolok, átölelem a derekát és tényleg, mint egy három napja éhező, hevesen (mondjuk ki magyarul) leszopom, mélytorkozom, a végén pedig az utolsó cseppig lenyelem az "eredményt" (annak az ízét is imádom). De még utána is puszilgatom, az orrommal simizem, ujjaimmal cirógatom a péniszét, meg mindig pirulva/mosolyogva dicsérgetem azt. Nem is tudom, hogy ítélhetném meg saját magam? A férfiasságába is ugyanolyan szerelmes vagyok, mint magába az emberbe?
A pasim meg is jegyezte egyszer, hogy nagyon odaadó művészi vagyok, de mikor látta, hogy megijedtem a kijelentéstől, nevetve átölelt, hogy nyugodjak meg, aranyos-cukorfalat vagyok.
Ti hogy ítélnétek meg?
19/L
nem az mindenkinek van ami nagyon bejön
mondjuk ha egy pasi írná ki ezt a punciról jönne a hőzöngés meg hogy csak a lukat látja
Én a páromat szeretem, nem a farkát. 🤷♀️
Ettől függetlenül, minden alkalommal mikor összebújunk alaposan lesz*pom mert tudom, hogy imádja. Ha a számba mehet el, és látja, hogy lenyelem az a kedvence.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!