Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen szexeltetek már?
Figyelt kérdés
tegnap 22:32
2/11 anonim válasza:
Terhes nővel szexeltem már! Én pasi vagyok.
3/11 anonim válasza:
Igen. Mindenki szexelt már terhes nővel, aki normális életet él. Átesünk ezen az életszakaszon. Általában 30-40 életév között. Szívesen. 45F
4/11 anonim válasza:
Csak okosan, barátom. Ugyanis látott már olyat a világ, hogy egy terhes nő ikreket szült, 2 különböző apától.
5/11 anonim válasza:
Ha fel oran belul ketten dugtak meg akkor elofordulhat
6/11 anonim válasza:
Rengeteget, igaz nem én voltam terhes hanem a párom. Viszont a megborult hormonháztartás miatt a nimfonál is nimfobb lett. 45F
8/11 anonim válasza:
6. Hülyeség mert egy nimfo az bárhol bárkivel bármikor és nem ragad le a 1 fsznál
Természetes h terhesen van aki jobban kívánja de ha nimfóbb lett volna egy nimfomániában szenvedő betegtől akkor. Ott hagy a gcibe és aki szembe jön azzal kur .
N
9/11 anonim válasza:
Valóban nem jól fogalmaztam, igaz nem is szó szerint értettem a nimfoságot. Arra akartam utalni, hogy az amúgy is magas libidója még magasabb lett a terhesség alatt.
10/11 anonim válasza:
Igen. Attól hogy terhes lettem a férjemtől, még nem hagytuk abba a szexet. Ez egy elég hülye kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!