Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok, nők mennyire igényli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok, nők mennyire igénylik a szexet? Jól gondolom, hogy sokkal kevésbbé, mint amennyire ez az oldal szugerálja? És ehhez a férfiak is alkalmazkodnak idővel.

Figyelt kérdés
Nyilván vannak lányok, akik valóban imádnak dugni, szopni, stb. De én úgy látom, a való életben, egy átlagos párkapcsolatban élő pár alig szexel. A legtöbben megelégednek a 2-3 perces menettel misszionáriusban, aztán helló (nyilván orgazmus nélkül). Persze, a lányok akik erre az oldalra járnak, mást állítanak, hiszen ők alapból azért vannak itt, mert szeretik a szexet. Pl az unokatesómék, akik 10 éve együtt vannak, kb 2 hónapban egyszer ha dugnak, a múltkor egy beszélgetés során ez kiderült véletlenül. Pedig igazán jó a csaj. És még sok ilyet tudok. Nekem 8 csaj közül, akivel dugtam, 4 volt, aki igazán akarta, a másik 4 csak inkább ilyen kötelező körként fogta fel, nem akartak szopni sem, pózokat próbálgatni, semmi. Ti hogy látjátok ezt?

2020. szept. 28. 08:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Én is hasonlóképpen látom a helyzetet nőként, néhány barátnői elszólás után.
2020. szept. 28. 08:36
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

27F vagyok, tehát nem csaj, de elmondom az eddig tapasztaltakat, ha érdekel

több 20 körüli barátnőm volt, imádtak szexelni, nekem is elég magas a libidóm, de ők még jobban vágytak rá

volt egy szűz barátnőm akivel nem volt szex, végül szüzen is lett vége, de ő is kívánt dolgokat, csak még éretlen volt fejben sok dologhoz

az unokatesód helyzetéről meg annyit, hogy sokan vannak úgy kapcsolatban, hogy kevés a szex, havonta 1-2, vagy pár havonta 1

én más feleségét dugtam, mert otthon xar 5 perces menetek voltak, velem meg tartalmas hosszú szex volt

sokan vágynak szexre, de nem feltétlen a pasijukkal, mert sok pasinak elég az 5 perces "gyorsan élvezzek el és aludjunk" szex, ami nekem pasiként is xar lenne! megértem azokat akik nem kívánják ezt a szexet és inkább masztiznak, fantáziálnak, vagy mással élik meg akivel passzolnak a vágyaik

F

2020. szept. 28. 08:38
 3/12 A kérdező kommentje:

2es

Nyilván sok olyan eset van, amikor a férfi a hibás, de én most nem erről beszélek.

2020. szept. 28. 08:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Én szeretem a szexet. Szeretem jól csinálni is. És elég sokag igénylek is. Eddig minden nő, akivel voltam hasonló igényekkel rendelkezik. Szerintem a hasonló a hasonlót akarja. Hiszen akinek elég heti 1, az nem marad velem ha minden nap rámászok. De aki a napi 2-3-4 alkalom híve, nem marad olyannal akinek jó heti kétszer.

Ahogy ah ismeretségi körben észre vettem, a legtöbben valóban nem ilyen nagy ètvágyúak. De azért van mindig olyan akiről nem is gondolná az ember, mennyire szexéhes.

2020. szept. 28. 08:41
 5/12 A kérdező kommentje:

4

Igen, és akiről pedig azt gondolnád, hogy mekkora istennő, az a legpasszívabb. Egyetemen járt így egy csoporttársam, meghódította a legmenőbb, legvagányabb csajt az évfolyamról. Szexnél kiderült, hogy fadarab az ágyban, és 3-4 perc után már ki van fáradva a semmitől is.

2020. szept. 28. 08:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy nő egész más az ágyban azzal, akihez igazán vonzódik és azzal, akivel csak azért van, mert nincs jobb. Ami még sokat vet vissza a női libidóból, ha észreveszi, hogy a pasija más nőkre is csorgatja a nyálát vagy bármilyen egyéb fel nem dolgozott, meg nem beszélt konfliktus.
2020. szept. 28. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Én azt nem tudom,hogy másnál hogy van,magam nevében beszélhetek csak,én szeretem nagyon a szexet,naponta kívánom most még.Van egy legjobb bnőm ős is így van vele ,megszoktuk ezeket a dolgokat is beszélni.Szerencsére a barátom partner ebben,szinte minden nap szexelünk,kivéve a azok a napok.
2020. szept. 28. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Valakire lehet igaz amit írsz, de nálunk pont az a gond hogy a párom nem igényli a szexet annyira, vagy annyiszor mint én, emiatt nem csináljuk csak max heti egy két alkalommal.

L

2020. szept. 28. 09:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Nehéz olyan nőt találni, aki bírná és vágyna a napi 3ra, mint én. 32,75 F
2020. szept. 28. 09:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Pontosan így van kedves kérdező, én ugyanezt tapasztaltam, főleg egy kapcsolatban 4-5 év után abszolút igaz ...
2020. szept. 28. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!