Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, nők mennyire igénylik a szexet? Jól gondolom, hogy sokkal kevésbbé, mint amennyire ez az oldal szugerálja? És ehhez a férfiak is alkalmazkodnak idővel.
27F vagyok, tehát nem csaj, de elmondom az eddig tapasztaltakat, ha érdekel
több 20 körüli barátnőm volt, imádtak szexelni, nekem is elég magas a libidóm, de ők még jobban vágytak rá
volt egy szűz barátnőm akivel nem volt szex, végül szüzen is lett vége, de ő is kívánt dolgokat, csak még éretlen volt fejben sok dologhoz
az unokatesód helyzetéről meg annyit, hogy sokan vannak úgy kapcsolatban, hogy kevés a szex, havonta 1-2, vagy pár havonta 1
én más feleségét dugtam, mert otthon xar 5 perces menetek voltak, velem meg tartalmas hosszú szex volt
sokan vágynak szexre, de nem feltétlen a pasijukkal, mert sok pasinak elég az 5 perces "gyorsan élvezzek el és aludjunk" szex, ami nekem pasiként is xar lenne! megértem azokat akik nem kívánják ezt a szexet és inkább masztiznak, fantáziálnak, vagy mással élik meg akivel passzolnak a vágyaik
F
2es
Nyilván sok olyan eset van, amikor a férfi a hibás, de én most nem erről beszélek.
Én szeretem a szexet. Szeretem jól csinálni is. És elég sokag igénylek is. Eddig minden nő, akivel voltam hasonló igényekkel rendelkezik. Szerintem a hasonló a hasonlót akarja. Hiszen akinek elég heti 1, az nem marad velem ha minden nap rámászok. De aki a napi 2-3-4 alkalom híve, nem marad olyannal akinek jó heti kétszer.
Ahogy ah ismeretségi körben észre vettem, a legtöbben valóban nem ilyen nagy ètvágyúak. De azért van mindig olyan akiről nem is gondolná az ember, mennyire szexéhes.
4
Igen, és akiről pedig azt gondolnád, hogy mekkora istennő, az a legpasszívabb. Egyetemen járt így egy csoporttársam, meghódította a legmenőbb, legvagányabb csajt az évfolyamról. Szexnél kiderült, hogy fadarab az ágyban, és 3-4 perc után már ki van fáradva a semmitől is.
Valakire lehet igaz amit írsz, de nálunk pont az a gond hogy a párom nem igényli a szexet annyira, vagy annyiszor mint én, emiatt nem csináljuk csak max heti egy két alkalommal.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!