Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kellene egy dadogós lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene egy dadogós lány normális fiúnak?

Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 21:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, kell. Bár szerintem nézőpont kérdése, ki normális. 29f
2020. szept. 27. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem ezem múlik, de ki a normális fiú? F
2020. szept. 27. 21:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is dadogok, és most hogy mondod, az nagyon jópofa lenne, ha egy csaj is ott dadogna mellettem

30f

2020. szept. 27. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Oktondi kérdés, itt mindenféle lány kellene a fiúknak. Tudod míg a lánynak van virágágyása ahova a fiúk be tudják tenni a lulut, addig sok mindent elnéznek a lánynak. Fordított esetben ez már problémásabb.
2020. szept. 27. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ráadásul még szűz is lenne, tárt karokkal fogadnám.
2020. szept. 28. 04:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért ne kellene? Ez majdnem olyan, minthogy kellene egy szemüveges lány, vagy olyan, akinek szemtengely ferdülése van, kajla fülei, sejpít stb... Ezek nem olyan dolgok, amik miatt nemet mondanék egy egyébként számomra vonzó lánynak.

Sokkal fontosabb a személyiség és az, hogy a szexben passzolunk-e egymáshoz.

Bár az is tény, hogy én se vagyok normális... nem is akarok az lenni soha. :D

2020. szept. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!