Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Futás utáni köhögés? Normális,...

Futás utáni köhögés? Normális, vagy dokihoz kellene menni? ⬇⬇⬇⬇

Figyelt kérdés

Bő 1 éve futottam utoljára. Ma újra mentem közép tempóban futottam. Nyilvan nem futottam világrekordot. 10 percet sikerült csak. Érdekes, hogy semmim nem faradt, csak a tüdőm. Es elkezdtem folyamatosan köhögni...

Normális ez? (Nem dohányzom)

2018. jan. 8. 16:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Csaknem vizenyős a tudőd , mert az egyébként is okozhatna gondot.

Ha csak egyszer jelentkezik az mén nem ok bármire is gondolni.

Ha a szádon át vettél levegőt , akkor mondjuk meg abszolút érthető is mert azért csak ideg van.

Esetleg gyomorsav szokott bel böffenődni amiből pici is ezt válthatja ki... Én nagyon savas vagyok és még fulladni is szoktam néha, a gyomorgázok is szokták nyomni a tudőt (és a szivet is) amitől tényleg olyan mintha "elfáradna" a tüdőd, én először asztmának gondoltam használtam is pipát 3 hónapig de amikor felirattam egy jó savlekötőt akkor múlt el minden tünetem. Erre érdemes figyelned hátha sok savad/gyomorgázad van. Nem iszok futás előtt kv-t és vagy sok csokit/ cukrot???

2018. jan. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!