Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy dominától mennyire kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy dominától mennyire kell félni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 24. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális esetben épeszű, kompentens dominától semennyire.

Tudja mit csinál, mik a határok és hogy ne okozzon maradandó sérûlést.

Inkompetens kezdők, piti akarnokok meg leszakíthatják a herédet, kiverhetik ostorral a szemed, megrongálhatják az idegvégződéseidet...mentális traumákról nem is beszélve.

Szóval bízz, de csak ésszel.

2020. szept. 24. 21:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkompetenst akarok, mert direkt az tetszik ha félnem kell!
2020. szept. 24. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Csakis dr. Lomp tanítványaiban bízhatsz, a többiek veszélyes amatőrök.
2020. szept. 24. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Én nem szeretem ha a lány dominál, így félek tőlük.
2020. szept. 25. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd más az, ha jóleső borzongás van, és más az, amikor nem tudod elengedni magad valakivel, mert az illető nem 100as.

Azt, jajj most mi lesz, mit fogok kapni, el lehet érni ésszerű, RACK keretek között.

Azt viszont, hogy a nevedet ne tudd normálisan leírni mert a szakszerűtlen kötözés miatt sérültek a kezedben az idegek, szerintem normális ember nem kívánja.

Ha szuicid meg self harm gyanús hajlamaid vannak, akkor terapeuta kell neked, nem domina.

2020. szept. 25. 00:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ha pl kiharapna egy darabot belőlem az már jó lenne
2020. szept. 25. 02:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A dominó akkor jó, ha félsz tőle, de ugyanakkor biztonságban érzed magad nála. Nemrég meglátogattam egy elismert, profi dominát, már többedik alkalommal. Így nagyjából tudtam, mire kell nála számítani. De míg a korábbiak pár órás szeánszok voltak, most egész éjszakára jelentkeztem be. Remegett a lábam, mikor megérkeztem és megnyomtam a csengőt. Kikészített reggelre, de élek és semmi bajom nem lett. Ez így van jól.
2020. szept. 25. 03:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Domina, csak az autocorrect javított...
2020. szept. 25. 03:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Harapás mint fétis - okés

Ténylegesen kiharapni egy darabot valakiből - meglepően nehéz és kockázatos.

Ha intenzív fájdalmat akarsz, arra van temérdek bevált és biztonságos mód. Csilli olajos ostor, elektromos játékok, tűk stb.

2020. szept. 26. 02:15
 10/10 A kérdező kommentje:
A lányoknak nagyon erős fogaik vannak! Könnyedén végezhetne is velem a harapásával ha olyan helyen harapna
2020. szept. 26. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!