Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van gy új barátom, aki 20 évvel idősebb nálam. Ha szeretkezünk azt szereti, ha ki vagyok kötözve, vagy le vagyok fogva, és közben könyörgöm neki, hogy "kérem ne", "ne bántson" , "hagyjon". És közben magáznom kell. Ez oké, vagy kezdjek félni? 18/l
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 14:38
1/16 anonim válasza:
Ha erre orgazmusod van, nem gáz. Ha nincs, akkor tiszta h@lye vagy, simán csak kihasznál és lealáz.
3/16 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem hogy csak kihasználna, mert költ rám rendesen. És örül hogy "friss húst" kap.
2020. júl. 12. 14:43
4/16 anonim válasza:
A " költ rám rendesen" az azt jelenti neked hogy mindent megtehet veled? 🤔
5/16 A kérdező kommentje:
Nem. Csak azt hogy nem használ ki. Nem csak az ágyába tesz bele. Hanem visz mindenfelé magával.
2020. júl. 12. 14:46
6/16 anonim válasza:
Ha neked ez oké, mi a kérdés? 🤔😒
7/16 A kérdező kommentje:
Az hogy ez normális, vagy kezdjek aggódni hogy elad egy kuplerájnak?
2020. júl. 12. 14:50
8/16 anonim válasza:
Szóval jól fizet és megkapja, amit szeretne? Akkor minden rendben, divatos kifejezéssel: fair enough.
Szerintem nem kell félned.
9/16 anonim válasza:
A faszi perverz, te meg nagyon hülye vagy, de ha ez a helyzet mindkettőtöknek megfelel, akkor mi baj lehet?
10/16 anonim válasza:
A csávó egy pedofil p.raszt, te meg azt hiszed nagy lány vagy mert kilóra megvesz k.rv@nak. Büszkék lehetnek a szüleid, meg az összes többi puncs.hu-s kétbites faék összetettségű b@szókára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!