Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van gy új barátom, aki 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van gy új barátom, aki 20 évvel idősebb nálam. Ha szeretkezünk azt szereti, ha ki vagyok kötözve, vagy le vagyok fogva, és közben könyörgöm neki, hogy "kérem ne", "ne bántson" , "hagyjon". És közben magáznom kell. Ez oké, vagy kezdjek félni? 18/l

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen fétise van a pasinak. Erre indul. Azt meg neked kell kiismerned, hogy mennyire megbízható. Ha már ez szóba jön nálad, hogy félsz, hogy elad prostinak, akkor ott már baj van a bizalommal. És az is kérdés, hogy te indulsz-e az ilyen szexre.
2020. júl. 12. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
Csak aztán nehogy egyszer a ravatalozódra koltson egy szép, megbánó verset.
2020. júl. 12. 16:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ: ha csak szexben van ilyen fantáziája, akkor még elmegy. Ha viszont BÁRMILYEN mértékben erőszakos lenne, vagy bántana (akár csak szóval) a kapcsolaton belül, akkor menekülj és szakíts vele, azonnal!

Ezen túlmenőleg azért elgondolkoznék a kapcsolatotokon: miért egy negyven körüli, aberrált pasival vagy együtt? Nem szeretnél valakit a saját korosztályodból, akinek nincsenek betegesnek tekinthető vágyai? Vajon ez a pali szeret, vagy csak szexjátékszerként (ki)-használ? Te élvezed ezeket a dolgokat, vagy csak az ő kedvéért vállalod? Ez azért egy elég kemény dolog, amit leírtál: igen, van aki az ilyeneket élvezi, akár azt, hogy kiköltözik és eljátssza, hogy megerőszakolják. Ha talál párt, akivel mindketten élvezik, akkor semmi gond. Viszont az jön le, hogy nálad nem erről van szó, csak miatta vállalod.

Jószándékú tanácsként annyit javasolnék, hogy gondold végig, hogy TE szereted és élvezed-e az ilyen együttléteket. Ha csak miatta vállalod, akkor pedig szakítás vele, még akkor is, ha nehéznek érzed.

2020. júl. 25. 00:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
* Ha csak miatta vállalod, akkor pedig szakíts vele, még akkor is, ha nehéznek érzed.
2020. júl. 25. 00:58
 15/16 anonim ***** válasza:
23%

Én ilyesmi domináns pasi vagyok. Késő negyvenesként fiatal, huszonéves lányokkal szoktam így csinálni, akiket szubmisszív, azaz engedelmes szolgalánnyá nevelek. A magázást ugyan nem várom el, de Uramnak szólítanak közben, illetve legtöbbször csak "igen, Uram"-ot mondhatnak. Mondjuk nálunk a kikötözés kevesebb, illetve inkább egy ilyen láncruhát használok, ami a nő csuklóit és bokáit rögzítve korlátozza a mozgását, ebben szokott elém térdelni, a többit pedig mindenkinek a fantáziájára bízom. :)

48/F

2020. júl. 31. 17:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Költ rád rendesen? Ergo ribi vagy. Nem is értem a pasast. Én is 38 vagyok, de le nem állnék egy18 éves éretlen puncival.
2020. dec. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!