Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt megoldani, ha már bűntudatom van a megcsalástól?
Figyelt kérdés
Van egy barátom 1 éve, csodálatos vele a szex, az étvágyunk is nagyon hasonló, sok-sok közös élményt átéltünk már. Egy dologra viszont nem hajlandó, ami engem nagyon vonz és rettenetesen sokat olvastam utána, néztem filmeket róla. Ez pedig a prosztatamasszázs. Ő maximum annyit enged meg, hogy kívülről hozzáérjek a lyukhoz, ha többet akarok, akkor elveszi onnan a kezem. Van egy férfi munkatársam, akivel nagyon bizalmas viszonyban vagyunk, szinte nincs olyan téma, amit ne beszélnénk meg. Szóba jött ez is, elmondta, hogy őt nagyon vonzza,de a barátnője nem hajlandó csinálni neki. Elmondtam, hogy nálunk meg az én barátom nem akarja, de engem nagyon vonz a dolog. Azóta hetente 1-2 alkalommal összejárunk csak emiatt. Nincs csók, nincs orális kényeztetès, szex, csak neki adok egyoldalúan prosztatamasszázst, amit hihetetlenül élvezek (volt hogy önmagában az ő elélvezésènek látványától én is elmentem), ugyanakkor bűntudatom van, hogy a barátomat megcsalom.2020. szept. 24. 11:05
11/13 anonim válasza:
4 vagyok, úgy értettem a szexuális szolgáltatás, hogy élvezet öl csináljátok, de nincs benne aktus, nem szeretkezés, érzelem nélküli. Ezért nincs mit lelkiismereteskedni:)
Nem is gondoltam pénzre. Egyébként köszi a választ.
12/13 anonim válasza:
És közben hozzá sem érsz a farkához? Kicsit nehezen hiszem ezt így el. Egyébként annál nagyobb orgazmust még nem sikerült kicsikarnom, mint amikor prosztata masszázs közben még szoptam is a pasit...
13/13 anonim válasza:
Miért érne a farkához?
Fenekeltem már úgy lányokat, hogy meztelenek voltak, de nem simogattam vagy ujjaztam őket.
Sosem értettem, miért hihetetlen az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!