Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt megoldani, ha már bűntudatom van a megcsalástól?
Igazából sehogy. Maga az eset megtörtént, így visszacsinálni nem tudod. Egy morálisan a normál kategóriájú férfi nem hiszem hogy mindenféle érzelmi törés nélkül elnézné ezt Neked. És nem azért mert nem szeret, hanem mert ez törés neki. Szóval ha nem akarod elmondani két választásod van.
1. Abbahagyod.
2. Folytatod és titkolod.
Persze mindkét döntésed sok kérdést fog még feltenni Neked.
Tulajdonképpen szexuális szolgáltatás nyújtasz eegy ismerősödnek.
Nem kell ezt túlragozni, zsák a foltját. :) egeszsegetekre.
Ehhez egyébként gumikesztyut húzol, vagy meddig kell neki felnyulni? nem kell megoklozni, ugye? (bocs, csak kíváncsi vagyok) :D
#2 Maga a látvány elég volt hozzá. Nem simogattam magam. Bugyiban és melltartóban voltam.
#3 Hidd el nekem is nagyon nehéz ez, hogy nem tudom a legnagyobb vágyamat, a számomra egyik legizgatóbb dolgot a saját párommal megélni. Pedig mondtam, hogy haladjunk fokozatosan, először csak 1-2 ujjal, de teljesen elzárkózik az egésztől.
De miért számítana?
Tenyleg nem értitek, hogy szereti a párját, de a vágyait nem tudja megélni csak ha mással csinálja.
Ez egy rossz helyzet.. vagyis inkább szerencsétlen.
Igazabol, ha szeretünk valakit, és ő is viszont szeret minket, akkor mégis miért várnánk el, hogy nelkulozzon bármiben is a mi kedvünkért?
Tudom, ez az elmélet sok másik kaput is kinyit.. de szerintem az a baj, hogy ilyen merevek az emberek egy kapcsolatban. Sajnos vagy sem, de a saját boldogságunk érdekében egy kicsit önzőnek is tudni kell lenni.
Mindenesetre, nem irigyellek téged kérdező, tudom. milyen ez,mert én is voltam már hasonló helyzetben, bár más dolog miatt.
Szilagyi Vilmosnak (szexuálpiszhológus) van egy jó írása erről a témáról, megéri elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!