Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Teljesen őszintén, a szexen kívül van bármi más, ami miatt érdekelnek titeket a lányok/nők? Tényleg őszintén! Légyszi?
ki bántott? mesélj mi a baj
mondd el mi nyomja a lelkedet, ne csak a puncidat oszd meg egy pasival
nem duglak meg, de elmondhatod ki bántott és mi a baj :)
Mindig így kezdődik :D
Én simán lefekszem egy pasival, ha helyes. Csak ne hazudj, hogy amúgy ő mást akar, miért kell hülyének nézni a másikat?
nem élőben akarok veled találkozni, itt leírhatod mi bánt
de akkor vissza is kérdezhetek, én elég válogatós vagyok, a csajok akiknek nemet mondok miért akarnak velem dugni? tök átlagos srác vagyok, semmi extra nincs bennem, max annyi, hogy jókat szoktunk beszélgetni akár erotikus akár általános témákban, érdeklődöm
na akkor ilyenkor mi van?
na mind1, ha nem szeretnéd elmondani, akkor nem mondod el, de ne csodálkozz, ha a pasikkal csak a puncidat osztod meg, akkor többet nem is látnak benned :)
rendben, de a lényeget még mindig nem mondtad el :D
vagy neked elég ennyi, akkor nincs is miről beszélni :)
akkor szép napot, élvezd az életet :)
Nem b4sszameg. Nem akarunk. Egytől egyig pszichopaták vagyunk és kizárólag azért tartunk titeket, hogy le legyen ápolva a farkunk. Egyikőnknek sem fontos soha, hogy ti élvezitek-e, egyikőnk sem érzett irántatok emberileg soha semmit...
/ilyen f4sz kérdésre nem tudom milyen választ vársz/
Van erre is példa, de többnyire nem ez a jellemző. Egyszer majd nálad is kopogtat valaki az"ajtódon" aki nem csak egy numerára próbál ki, aki a felszínes , egyéjszakás kalandjaid után tovább marad az életedben, csak mert meg lát benned valamit.
Ha folyton ugyanaz a séma szerint állsz bele a "kapcsolataidba", akkor ne csodálkozz a csak egy patron eldurrantására leszel jó.
Igaza van a fenti válaszolóknak. Ne a rossz tapasztalataid vetítsd ki, ne általánosíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!