Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A dom férfiak általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dom férfiak általában puhányak, fizikailag gyengék akik csak a nőkkel mernek keménykedni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 23. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Alattvalónak még véletlenül sem nevezi az alárendelteket katona vagy rendvédelmis.
2020. szept. 24. 06:25
 12/21 De La Cruse ***** válasza:
84%

Nem.

Sőt nagyon sok odafigyelés kell egy sub felé.

Erősen tartani kell a megbeszélt korlátokat.

Vannak keménykedő izék de nem az a jellemző.

Tudok esetet ahol egy nő ki akarta próbálni és végül törött orral, széttépett ruhákkal megerőszakolva kért segítséget a barátnőjétől telefonon.

Na az kifogta Dél-Amerikát.

2020. szept. 24. 08:19
 13/21 anonim ***** válasza:
10/12 irtam neked privatban :)
2020. szept. 24. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

12-esnek legalább van fogalma a bdsm-ről, nem úgy, mint a sok kis huszárnak az oldalon... és ez jellemzően a magukat szubnak valló nőkre is igaz.

Ehhez a játékhoz az átlagosnál kicsit több IQ/EQ szükséges, főleg utóbbi...

2020. szept. 24. 15:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Uhh bárcsak az én orromat törné el és erőszakolna meg egy domina csaj. A legjobb lenne ha úgy belémharapna hogy a fogai a csontomig hatolnának és folyna a vérem
2020. szept. 25. 00:06
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Mi szubok vagyunk az igazi férfiak! A domok túl puhányok ahhoz, hogy bírják a fájdalmat. De utálom a domokat, lecsapnám az összeset
2020. szept. 25. 00:10
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

Egy igazi DOM irányít. Segít a SUB-nak megélni a vágyait, fétiseit. Hatalmas felelősség, mert tudsz komoly károkat okozni nem csak fizikálisan, de mentálisan is.

Sztem sokan összekeverik a domokat egy egyszerű szadistával, aki abban leli örömét, hogy kínoz, vagy bánt valaki mást.

2020. okt. 3. 09:02
 18/21 anonim ***** válasza:
17. Te dom vagy?
2020. okt. 3. 10:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen.

2020. okt. 3. 16:24
 20/21 anonim ***** válasza:
17-es, én személy szerint amellett, hogy dom vagyok, szadista is... De soha nem csinálok olyat, amit a másik fél ne akarna legalább kipróbálni. Egy szadista se feltétlenül fog hurkásra verni egy popsit (nekem személy szerint nem is tetszik). Attól hogy valaki egy agresszív barom még nem lesz szadista...
2020. okt. 3. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!