Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy alapvetően jól működő párkapcsolatban hány évig lehet kihúzni, hogy a szexuális igény eltéréséből ne legyen nagy konfliktus?
Úgy értem, hogy ha nőként vagy férfiként olyan hosszabb prákapcsolatban élsz, ahol az élet sok terültén jól működnek a dolgok, de szexben az igényetek nagyon eltérő (minőséget és/vagy mennyiséget tekintve), akkor ezt meddig lehet kizúzni?
Van olyan pont, ahol a szexuális hiány okozta elégedetlenség elsöpri az élet egyéb területén megnyilvánuló elégedettséget? Vagy le lehet élni egy életet így egésze addig, míg az impotencia vagy a menopauza be nem köszönt és akkor ez a probléma ki van pipálva? Esetleg van olyan, aki emiatt borított fel hosszabb kapcsolatot?
#1-es vagyok:
látod én kibírtam, a #2-es nem bírná ki, nem vagyunk egyformák
én is igazolhatom részben amit a 2-es mond, hisz én is dugtam más feleségét, mert otthon nem kaptam meg amire vágyott és többekkel beszélgettem akik szintén megcsalták volna a párjukat
én hűséges és ragaszkodó típus vagyok, sajnos néha túlságosan is kitartó és nem adom fel könnyen a kapcsolatot sem, de nem keresem máshol a hiányosságokat
Férjem 10 évig bírta. Közben felcserélődött a helyzet, nekem lett sokkal nagyobb az étvágyam. Én harmadik évnél tartok, de már jóval többet elégedetlenkedek mint ő valaha is. Biztosra merem állítani, hogy nem csalt meg, hiába nem kapott elég szexet itthon sok éven keresztül. Én már ennyi idő után képes lettem volna félrelépni.
Viszont csak a szexuális igények eltérése miatt nem hagynám el, és problémát sem okoz közvetve más területen.
Nem tudom, de más területen nincs ebből probléma.
Én férjemen csodálkozok, most, hogy már tudom milyen kívánni a szexet és nem megkapni, hogy mennyi ideig bírta. Nálam meg biztos benne van az is, hogy ha ő nagyjából 10 éven keresztül megértő volt, férfi létére ráadásul, akkor annyira komolyan én sem problémázok. Másrészt, szerintem azért az igazi jó kapcsolat alapját sok más adja, nem pont első sorban a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!