Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szereljem le? Valószínűleg levágta, hogy meleg vagyok, és húzza az agyamat.
Ha valóban normális, értelmes, akkor meg fogja érteni, ha finoman elmagyarázod, hogy neked ez kellemetlen.
Alapjáraton én szoktam venni a poént, de ez már picit nekem is sok lenne :D.
Remélem, nem probléma, hogy meleg pasiként válaszolok. :D
Csak a problémám ugyanez pepitában ugye, és elmondanám, hogy oldottam meg. xD
Hát... Ha igazán őszinte akarok lenni, akkor nem oldottam meg, sőt, valóban beleszerettem. xD
Mármost... Egyszer elsütött egy olyat a srác, hogy azt hittem, padlót fogok. Ugye épp beszélt hozzám, a szemembe nézett ugye. És egyszer csak leállt, bámult, és ilyet szólt: "Azta, de k**va szép a szemed."
Röviddel ezután megtudta teljes bizonyossággal, hogy meleg vagyok. :D
És itt volt a fordulópont. Azzal, hogy megtudta, azonnal leállt a poénkodással. Nem homofóbia miatt, egyszerűen rájött, hogy itt valóban komoly érzelmeken poénkodik és az nagyon nem szép dolog.
Szóval tudom javasolni a coming outot, ha az illető hölgy nem homofób ugye, de amint látom, nem. :)
Kellemes napot, hölgyeim! :)
6-os válasznál szerintem nem lehet hitelesebben felelni a kérdésre.
Amúgy az eredeti kérdésfeltevésben pont ez szúrt szemet: "remélem nem is leszek szerelemes belé..." :) Ha ez így lenne, akkor a boldogság természte szerint úgyis elpárolog. Tehát, szeress bele nyugodtan. Aztán mondd meg neki. És akkor egy életre lekopik. Probléma megoldva? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!