Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fel tudnátok nézni egy férfire egy ilyen hiba után?
Friss kapcsolatban nagyon szerettem volna kinyalni a barátnőmet, utaltam rá, de jelezte, hogy most nem jó, mert megjött neki.
Én nagyon kívántam őt és megnyugtattam, hogy engem nem zavar csak örömet szeretnék végre okozni. (korábban nem nyaltam ki őt soha, illetve menstruáció alatt soha senkit). Ő belement, de az a baj történt, hogy a vér látványa valamiért rosszullétet okozott (nekem). Pár másodperc után szünet, csak levegőt vettem, majd kifújtam a levegőt, aztán újra közelebb hajoltam, hozzákezdtem, de nagyon bizonytalan volt, másodpercek után újra szünet aztán újra levegővételek és lényegében bénázás volt az egész. Kértem, hogy várjunk, mert én közbe le kellett, hogy feküdjek, mert a vér piros színe miatt egyre rosszabbul voltam és az volt a csoda, hogy nem ájultam el. Végül nem tudtam kinyalni, nem jutottunk el sehova, csak mondtam hogy várjunk, de ő a bizonytalanságom miatt és amiatt mert nem elégítettem ki, hanem érthetetlen ok miatt bénáztam, félek, hogy kiszeretett belőlem és mindennek vége lesz. Csak annyit sikerült kimondani, hogy várjunk, bocs, elfáradtam. Aztán csönd.. Amire jobban lettem, ő már feltöltözött. Utána már nem volt hozzá kedve (gondolom jogosan) és láttam rajta, hogy hidegben viszonyul hozzám és csalódást okoztam neki. Lányok írjanak, ha lehet, és indoklást is kérnék. Köszi
11 es. Hát pontosan erről van szó egyébként. Ugyhogy szerintem is, a nő is hibás, mert nem szabad lett volna engedni, főleg friss kapcsolatban.
Az más, ha már több éve ismerik egymást, és tudják, hogy így is működik, de alapvetően nem szabad szerintem sem.
A punci imázsàt, és természetes szépségét ez rontja.
Azzal akkor kell foglalkozni, amikor csodálatosan ragyog.
Eleve a csaj helyében nem is engedtem volna! Illetve ha látom, hogy rosszul vagy akkor azt mondtam volna, hogy akkor áljun meg, pihenjünk egy kicsit, nem kell nyalni, levegőzz akármi. Nem pedig erőltetem!
Ebben mindketten hibásak vagytok. Te azért, mert erőltettél egy olyan dolgot, ami felesleges volt. A csaj meg azért, hogy ennyi megértéssel, figyelemmel van feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!