Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fel tudnátok nézni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fel tudnátok nézni egy férfire egy ilyen hiba után?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban nagyon szerettem volna kinyalni a barátnőmet, utaltam rá, de jelezte, hogy most nem jó, mert megjött neki.

Én nagyon kívántam őt és megnyugtattam, hogy engem nem zavar csak örömet szeretnék végre okozni. (korábban nem nyaltam ki őt soha, illetve menstruáció alatt soha senkit). Ő belement, de az a baj történt, hogy a vér látványa valamiért rosszullétet okozott (nekem). Pár másodperc után szünet, csak levegőt vettem, majd kifújtam a levegőt, aztán újra közelebb hajoltam, hozzákezdtem, de nagyon bizonytalan volt, másodpercek után újra szünet aztán újra levegővételek és lényegében bénázás volt az egész. Kértem, hogy várjunk, mert én közbe le kellett, hogy feküdjek, mert a vér piros színe miatt egyre rosszabbul voltam és az volt a csoda, hogy nem ájultam el. Végül nem tudtam kinyalni, nem jutottunk el sehova, csak mondtam hogy várjunk, de ő a bizonytalanságom miatt és amiatt mert nem elégítettem ki, hanem érthetetlen ok miatt bénáztam, félek, hogy kiszeretett belőlem és mindennek vége lesz. Csak annyit sikerült kimondani, hogy várjunk, bocs, elfáradtam. Aztán csönd.. Amire jobban lettem, ő már feltöltözött. Utána már nem volt hozzá kedve (gondolom jogosan) és láttam rajta, hogy hidegben viszonyul hozzám és csalódást okoztam neki. Lányok írjanak, ha lehet, és indoklást is kérnék. Köszi

2020. szept. 20. 03:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont a mensi idejét választottad, ha tudod hogy nem szereted a málnaszörpöt? 28 napból van 5-7 nap mensi meg 20 nap amikor nincs, csak ki bírtad volna várni.

A legtöbb nőben eleve van egy enyhe szégyenérzet, gátlásosság a mensi miatt. Ezt most jól "beledöngölted" - ebben IS hibáztál. Innen nagyon nehéz visszahozni a történetet :( Szóval nem abban okoztál csalódást neki hogy nem nyaltad ki, hanem hogy ráerősítettél ezekre a gátlásokra.

2020. szept. 20. 03:31
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Tampon esetleg...?
2020. szept. 20. 03:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez elbasztad.
2020. szept. 20. 08:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell erőltetni, ha mondta, hogy megvan? Semmi nem történt volna, ha vársz pár napot. A barátom se nyal, amikor megvan, nem dől össze a világ.

Feleslegesen okoztál mindkettőtöknek rossz élményt.

22/L

2020. szept. 20. 08:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem minek akartad pont mensi közben, azt pláne nem hogy amikor már először rájössz hogy mégse megy, miért mondod hogy majd folytatod csak elfáradtál. Talán inkább mondd el hpgy a vért nem bírod, mert ez kb úgy jön le hogy a puncijától rosszul lettél és az biztos hogy iszonyat szarul esik neki.
2020. szept. 20. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elcseszted. Eleve nem kellett volna eröltetni ha mondta is hogy nem szeretné. Te meg ha tudod hogy nem bírod a vért akkor nem csinálni. Az én párom is nyalt már ki mikor menstruáltam, de volt bent tampon tehát közvetlen a vérrel nem találkozott. Szegény lány, most lehet azt gondolja hogy undorító.
2020. szept. 20. 09:17
 7/13 DnPlymn ***** válasza:
100%

Grat 😅

A helyedben közölném vele, hogy rosszul vagy a vértől és ott jöttél rá 😅

Talán még menthető és később egy jó közös sztori lesz. Bár viccesebb lett volna ha el is ájulsz 😀😀😀

28(bocs nem lány)

2020. szept. 20. 09:56
 8/13 A kérdező kommentje:

Rendben ezt tényleg nagyon elrontottam. Akkor ma beszélek vele és elmondom, hogy ez a helyzet. Nekem ő mindennél fontosabb, még talán saját magamnál is. Nyilván nem a puncijától lettem rosszul, vele együtt a legszebb dolog volt, amihez valaha szerencsém volt.

Viszont ez mennyire ciki, ha egy férfi a vértől rosszul van? Amikor a jogosítványt csináltam, akkor az elsősegély előadásnál is rosszul voltam, vagy többször megtörtént, hogy vérvételen még azelőtt majdnem elájultam, hogy beértem volna a vérszívó szobába

2020. szept. 20. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akárkivel megeshet, főleg ha nem bírja a vért.
2020. szept. 20. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Saját magadnak köszönheted sajnos. Én is ilyen vagyok, hogy még a vérvétel is nehéz, mert elàjulok.

Nincs ezzel gond, de ha te ezt tudod msgadról, -- mert aki ilyen az tudja magáról, -- akkor nem szabad lett volna ezt kérni menszesz idelyén.

Mond azt, hogy azt gondoltad hogy ez a problémád most nem jön elő, de sajnos előjött, máskor ilyenkor nem fogod erőltetni a dolgot. Majd ha elmúlik a menszesz, bizonyítsd be neki, hogy te szuperül tudsz nyalni.

Csak attól félek, hogy előjönnek ezek a rosz emlékek, ugyhogy saját magaddal is meg kell küzdeni majd.

2020. szept. 21. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!