Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor csináltok ilyet?
Figyelt kérdés
Egy férfi (akinek van nője) tegnap a mellem nézte, ma meg amikor elsétáltam mellette akkor halkan, meg kicsit mosolyott közben és mondta hogy "Jó napot", amikor közelebb értem hozzá és ránéztem. Ezt az utolsót nem tudom átadni sajnos, de kicsit olyan furi volt.2020. szept. 19. 19:45
1/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, hogy elég gyakran. Ha az asszony a közelben lenne akkor viszont levegőnek nézne.
3/7 anonim válasza:
Férfi. Szinte az összes nézelődik. Attól még nem feltétlen akar felpróbálni.
Csak szereti legeltetni a szemét.
4/7 anonim válasza:
Ismered a mondást: hűséget nem vakságot. Nagyon jó a kapcsolatom, de mégis megnézem a csinos nőket, vagy éppen a formásabb "idomokat" ettől még nem akarom őket megdönteni - ahogy a páromnak sincs megtiltva hogy nyitva legyen a szeme. Ettől még pont ez a pasi lehet többet is akar, de hát te voltál ott, te láttad a szemét mi meg nem vagyunk gondolatolvasók.
5/7 anonim válasza:
Elmélázott, megnézte a melledet (ha formás, én is megnéztem volna), majd amikor visszanéztél, zavarba jött, köszönt. Semmi se történt. Szeretnéd, hogy történjen? Legközelebb köszönj te is, előre.
6/7 anonim válasza:
Mert te sosem nézel meg senkit?
7/7 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb ha tőle kérdeznéd meg miért bámul? Előrébb lennél, semmint hogy itt gondolatolvasósdit játszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!