Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináltok ha valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok ha valakit nagyon kívántok, de nem kaphatjátok meg?

Figyelt kérdés
Hogy vezetitek le a vágyat? A maszturbáció csak pillanatnyi megoldás, a vágy megmarad, ott marad, visszatér.

2020. szept. 9. 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Próbálok mást keresni. De eszem a kefét rendesen.
2020. szept. 9. 12:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát én még senkit nem kaptam meg 27f fejleszd magad az az egyetlen út szerintem egyébként süllyedsz
2020. szept. 9. 12:37
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát én megpróbálom úgy felfogni, hogy az a személy is csak egy ember a sok közül és ha nem kaphatom meg, akkor valószínűleg nem is érdemli meg, hogy ennyire prioritást élvezzen az életemben. Persze a logikus gondolkodás nem mindig segít, olyankor elterelem a figyelmemet valami mással: pl sorozatok, számítógépes játékok, vagy festegetek :D

Azt semmiképp nem erőltetem hogy mást keressek, mert amíg azt a bizonyos személyt ilyen szinten kívánom, addig úgysem fog senki a nyomába érni.

2020. szept. 9. 12:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben le kell sz.rni az illetőt úgy ahogy van. Az sem árt ha ha megtanulod kontrol alatt tartani a szexuális vágyaidat, és más dolgokkal foglalkozol. Ilyen esetben nagy esély van rá, hogy felkelted az érdeklődését, és ő fog utánad koslatni, de ha nem akkor is lesz majd más. Növeld az önbecsülésed, és az önbizalmad. Ez a kulcs egy nő meghódításához.
2020. szept. 9. 12:47
 5/15 A kérdező kommentje:

#1 Azt én is próbáltam. Nem jött be, meg sem közelítik.

#2 Nem igen kell magam fejlesztenem, nem az a cél, hogy bárkit, csak valakit végre megkapjak. Egy konkrét személy a cél.

#4 Odáig már én is eljutottam, agyban, hogy le*om. Viszont lentről mindig vitatkoznak. 😀

2020. szept. 9. 12:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Ahogy mondtam, önkontroll elsajátítása. Ha magad sem tudod kontrol alatt tartani, akkor mást sem tudsz "irányitani" magad körül.
2020. szept. 9. 13:07
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 Ezzel vitatkoznék. Szerintem teljesen más kategória, hogy magamban mit érzek, vagy kifelé mit mutatok. Az önkontroll, ami jelen esetben érzések felett lenne, nem ugyan az mint a tettek irányítása, a kifelé mutatott érzések, gondolatok irányítása. Pont az érzések azok, amiket nem tud irányítani, kontroll alatt tartani az ember. Csak azt tudja befolyásolni, hogy azokból mit, mennyit mutat.
2020. szept. 9. 13:13
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Hogy mit csinálok? Elkönyvelem magamban hogy biztos ő is egy hülye qrva mint a többi nő. Ez segít.
2020. szept. 9. 13:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha tekjesen egyoldalú a dolog, akkor túl tudom tenni rajta magam.

Akkor problémás, ha látom, hogy a lánynak sem vagyok közömbös, de mégsem jutunk tovább.

2020. szept. 9. 13:32
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Én olyankor öngyilkos leszek!

Már többször volt ilyen, és működik....😂

2020. szept. 9. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!