Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok ha valakit nagyon kívántok, de nem kaphatjátok meg?
Hát én megpróbálom úgy felfogni, hogy az a személy is csak egy ember a sok közül és ha nem kaphatom meg, akkor valószínűleg nem is érdemli meg, hogy ennyire prioritást élvezzen az életemben. Persze a logikus gondolkodás nem mindig segít, olyankor elterelem a figyelmemet valami mással: pl sorozatok, számítógépes játékok, vagy festegetek :D
Azt semmiképp nem erőltetem hogy mást keressek, mert amíg azt a bizonyos személyt ilyen szinten kívánom, addig úgysem fog senki a nyomába érni.
#1 Azt én is próbáltam. Nem jött be, meg sem közelítik.
#2 Nem igen kell magam fejlesztenem, nem az a cél, hogy bárkit, csak valakit végre megkapjak. Egy konkrét személy a cél.
#4 Odáig már én is eljutottam, agyban, hogy le*om. Viszont lentről mindig vitatkoznak. 😀
Ha tekjesen egyoldalú a dolog, akkor túl tudom tenni rajta magam.
Akkor problémás, ha látom, hogy a lánynak sem vagyok közömbös, de mégsem jutunk tovább.
Én olyankor öngyilkos leszek!
Már többször volt ilyen, és működik....😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!