Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok, hogyan szoktatok együtt aludni?
Figyelt kérdés
Összebújva alszotok el, vagy valamelyiktek átöleli a másikat? Vagy csak alvás előtt bújtok össze, és utána kényelmesebb kicsit távolabb?2020. szept. 19. 19:32
21/33 anonim válasza:
Fiatal már nem vagyok, és bár lelkileg mindig is azt kívántam, hogy szabályosan a másikba olvadhassak, idővel rá kellett jönnöm, hogy nem elég, hogy én is furán érzem magam, ha hozzám érnek, meg ráadásul ilyen csajokat is dobált az élet. De ami ennél is fontosabb, hogy az isten faxanak lenne kedve úgy aludni, hogy egymást rugdossuk, meg a többi. Szóval mi már egy ideje a jó nagy ágyon is a 2 végére húzódunk, a vége úgy is az reggelre, hogy egymáson vagyunk keresztbe.
22/33 anonim válasza:
Összebújva általában egész éjjel.
23/33 anonim válasza:
Gyorsan! Mindjárt reggel van és menni kell dolgozni! De még jó lenne egyet szexelni is! No, nem baj! Majd jövőre!
24/33 anonim válasza:
Van hogy fogjuk egymas kezet, van hogy csak valamink epp hogy erinti a masikat, es van hogy csak siman alszunk erintkezes nelkul
25/33 anonim válasza:
Lábast alszunk, hogy reggel csak egymásra kelljen fordulni, és mehet a francia (69)!
26/33 anonim válasza:
A legjobb a külön ágy, esetleg külön szoba, hogy ne zavarják egymást.
27/33 anonim válasza:
Én mindig is szerettem a másikba bújni. Ha az álmában elhúzódik, általában megyek utána.
Ha valamiért úgy kényelmes aludnom, hogy a lábunk van a másik fejénél, még akkor is átölelem a lába szárát.
28/33 anonim válasza:
Összebújva meztelenül. Ilyenkor a farkam a barátnőmbe szokott csusszanni.
Néha jobb egy kicsit távolabb aludni, mert összebújva hosszútávon kicsit kényelmetlen tud lenni. Hangulat függő.
29/33 anonim válasza:
Attól függ melyik partneremmel, partneremnél alszom!
Mindenki azt kapja, amit szeret!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!