Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal párok, hogyan szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal párok, hogyan szoktatok együtt aludni?

Figyelt kérdés
Összebújva alszotok el, vagy valamelyiktek átöleli a másikat? Vagy csak alvás előtt bújtok össze, és utána kényelmesebb kicsit távolabb?

2020. szept. 19. 19:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Lefekvéskor összebújunk, aztán egy idő után külön fordulunk mert akárhogy próbáltuk, sose tudtunk összebújva aludni (két kezemen meg tudom számolni 6 év alatt mennyiszer sikerült :D ).
2020. szept. 29. 12:41
 12/33 anonim ***** válasza:
58%
a farkincája bennem van...igy a legjobb elaludni
2020. okt. 12. 00:08
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

XDDDDD

2021. jún. 3. 19:17
 14/33 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem képtelenség normálisan aludni, ha egymás nyakában vagyunk.

Lehet lepontozni.

2021. júl. 22. 11:37
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Általában kis kifli nagy kifliben, aztán én ott nagyon gyorsan elalszom, és akkor mindig kicsit kijjebb megyek. De van, hogy szembe, összebújva, de elalvás után ott is széjjelebb húzódunk.
2021. aug. 15. 13:36
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Általában alvás előtt összebújunk egymással szemben, vagy kiskifli-nagykifli, de utána "szétmegyünk", mert csak zsibbadás meg a másik megrúgása a vége...
2021. aug. 15. 23:19
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Általában alvás előtt mindig összebújunk és beszélgetünk. Ha ez kimarad akkor én például elég nyugtalanul alszom. Általában ilyenkor be is szoktunk aludni. Van amikor eltávolodunk de akkor este is átkaroljuk a másikat vagy valami. Én főleg fel szoktam erre kelni, mert nagyon igénylem a testi kontaktust. Ilyenkor nyáron szokott előfordulni a negyedik emeleten klíma nélkül, hogy "Ne érj hozzám, csak hagyj meghalni" :D

23/F,22/N

2021. aug. 24. 08:37
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Összebújunk egy darabig (hol szemből, hol kifliben), aztán mikor már félkómában vagyunk akkor elfordulunk/odébb csúszunk egymástól. Egy kezemen meg tudom számolni hét év alatt hányszor aludtunk el összebújva, az esetek 99%-ban vagy meghal valamelyik végtagok vagy csak simán forgolódnom kell még azelőtt hogy elaludnánk.

F

2021. szept. 5. 08:48
 19/33 anonim ***** válasza:
27%
Kiflibe fekszünk,bedugja a farkát és úgy alszunk el.
2021. nov. 15. 22:38
 20/33 anonim ***** válasza:
29%
Fingom nincs róla! Éjjelente aludni szoktam!
2021. nov. 16. 20:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!