Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok, hogyan szoktatok együtt aludni?
Szerintem képtelenség normálisan aludni, ha egymás nyakában vagyunk.
Lehet lepontozni.
Általában alvás előtt mindig összebújunk és beszélgetünk. Ha ez kimarad akkor én például elég nyugtalanul alszom. Általában ilyenkor be is szoktunk aludni. Van amikor eltávolodunk de akkor este is átkaroljuk a másikat vagy valami. Én főleg fel szoktam erre kelni, mert nagyon igénylem a testi kontaktust. Ilyenkor nyáron szokott előfordulni a negyedik emeleten klíma nélkül, hogy "Ne érj hozzám, csak hagyj meghalni" :D
23/F,22/N
Összebújunk egy darabig (hol szemből, hol kifliben), aztán mikor már félkómában vagyunk akkor elfordulunk/odébb csúszunk egymástól. Egy kezemen meg tudom számolni hét év alatt hányszor aludtunk el összebújva, az esetek 99%-ban vagy meghal valamelyik végtagok vagy csak simán forgolódnom kell még azelőtt hogy elaludnánk.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!