Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korra tennétek a beleegyezési korhatárt?
Nincs értelme arró vitázni hogy tizen mennyi. Mégis, ki a fene ellenőrizné? Hogyan? Tök jól néz ki ez leírva, hogy itt kérem márpedig nincs szex tízen X év alatt, de a világ nem így működik.
Ki kellene már hozni végre a szexualitást abból a pironkodós, kitérő válaszos zónából és akkor talán mindenki akkor szexelne, amikor már tud felelős döntést hozni, mert rendelkezik a megfelelő infókkal arról, hogy mire számíthat!
16 év vezet. Gratulálok!
Tíccsuk be! Mert hát az csak úgy megy, hogy egy hormonoktól tobzódó fiatalnak elég azt mondani: nem szabad!
- olaj a tűzre
- még annyira se fogják bevonni a szülőket a döntéseikbe, mint most
- még annyira se tudják majd a fiatalok mit szabad és mit nem (abortusz és árva gyerek szám emelkedés)
Emlékszem, mindig azok voltak 18 évesen a gólyatárban a legcsúnyább tajt-részegek, akiket anyu-apu sose engedett bulizni. Életükben először kiszabadultak és fogalmuk sem volt hol a határ. Miben lenne más a szexualitás?
Szerintem a családon belüli szexuális felvilágosítás az ami hiányzik még a jelenlegi társadalmunkból is ,- tessék tudomásul venni minden Szülőnek , hogy a Lánya az első menstruációtól nővé vált . illetve a Fia az első magömlsétől férfivá érett , és ezt nem lehet életkórhoz kötni , és a Szülő kötelessége a Gyermekét megtanítani a helyes és korához illő "nemi élethez"
maszturbálás , és később a petting , - hisz ezzel elkerülhető , megelőzhető a nem-kivánt , úgymond "korai gyermek esetleges kopogtatása"
-a Lány szüz marad ! - és mindkét Nem kiélheti , megélheti nemi vágyait , túl azon , hogy egyfajta szexuális iskolát is elvégez a valódi Felnőtté -válást megelőzően , - természetes ez csak egy ideális megközelítése a "dolognak" .- de ha közelítünk hozzá , már az is előrelépés lehetne.......- és ez nem az Iskola hanem a Szülő feladata ! ( - megjegyezni kívánom , hogy Én sem Részesültem kamasz koromban ilyesfajta előnyös helyzetben.........)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!