Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korra tennétek a beleegyezési korhatárt?
#2 Nekem 8 évesen megjött, szerintem akkor még arra nem voltam érett hogy egy fiú kezét megfogjam...
Amúgy szerintem a 16 az a határ amikor még ugyan nem felnőtt, de már van egy kis esze hogy eldöntse mit akar, és tudja vállalni a tette következményeit. Ez az átlag, a rengeteg fiatalabb ismerőseimből szerzett tapasztalatom alapján. Nyilván, nem mindegy hogy egy 16 éves a 20 évessel fekszik le, úgy, hogy mibdketten akarják, vagy egy 40 éves felnőtt ember beszéli tele egy mondhatni "kislány" fejét. Előbbinél igazságtalan lenne a magasabb beleegyezési, utóbbinál valahova 20 körül kéne tenni.
A másik amiért nem tudunk olyat találni ami egyezményesen mindenkinek jó, hogy minden ember más. Van olyan aki 12 évesen is érettnek mondható, más meg 30 évesen is buta kislány.
Szóval összességében bonyolult dolog ez, de azért én feltolnám 2 évvel.
15:
És mit tesztelnél?
Milyen eredmény esetén tagadnád meg a szexelési jogot?
17:
Sokszor dobálózunk a mentális érettség kifejezésével. De konkrétan mit jelent ez?
Hogy pl. egy lány fel tudja dolgozni azt, hogy egy szexből nem biztos, hogy holtig tartó szerelem lesz? Mert pl. ezt sok huszon-harmincas nő sem képes feldolgozni, ilyen alapon őket is tiltani lehetne a szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!