Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mar rbanc vagyok ennyitol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar rbanc vagyok ennyitol?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet, vegre egyedul elhetek az alberletbe es nagyon elvezem.

Amiota idekoltoztem (ez a 4.het) mar 5 pasit hoztam fel ide, egyertelmu hogy miert.

Nagyon elvezem a szabad szexet, elvezem hogy nem kell kotottsegek kozott elnem mint otthon.

Baratnomnek elmeseltem es hat kis ribinek nevezett. (csak csunyabban fogalmazott)

Ti is csinaltatok ilyet, vagy tenyleg nalam a baj?

:/

2020. szept. 19. 16:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
70%

Lol, regen volt nagyon meno a k..vabol lesz a jo feleseg mondas. Mindenki kirohogott, amikor azt mondtam, nem igaz, mert akinek fiatalon nem eleg az, hogy van egy allando valaki(akivel jo a szex is) annak kesobb sem lesz az. Es nalam, ismerosi korombol szinte az osszes tini koraban ribizli, 25+os kapcsolatban elo/hazas no felrekurt, felrekur epp, vagy felrekurni keszul. (Tisztelet a kivetelnek)

Ja amugy ez tok topiktol fuggetlen, de ja, szerintem is az vagy. Mint egy zokni, amit mindenki felprobal. Tok oke, ha egy lanynak van nehany egyejszakas kalandja, alkalmi partnere barmi, de mikor valaki hetente valtogat, mert eppen “el” hat nem tudom mennyi onbecsulesed van neked meg ilyesmi, de szerintem nagyjabol minusz 10 korul lehet. Jo lesz majd ha lesz egy palid, akit szeretni fogsz, kezen fogva setaltok, majd mindenki aki megtekert, vigyorogva fog ratok nezni?

Na mindegy, talan tenyleg keves vagyok ehhez a vilaghoz...

2020. szept. 19. 17:23
 22/30 anonim ***** válasza:
49%

Nőként Téged egész másként ítélnek meg ezért ha falod a partnereket, hála a kettős mércének. Aminek tényleg nagy veszélye van rád nézve, az az, hogy egyszerűen kiégsz mint az izzó. Elvesztve a kontrollt, saját magad fogod utálni amiért mértéktelenül faltad a brét.

Persze nem biztos hogy így lesz, lehet egy idő után híre megy hogy" hé, itt ez a könnyűvérű lány, kapjuk el, üríteni pint jó lesz"

Azt akarom mondani hogy talán nem ártana a mértékletesség, mert az emberek előítéletesek. Nem biztos hogy azt mondják hogy krva vagy, csak azt hogy szereted a fszt. Adj teret a minőségi kapcsolatnak is!

Vagy csak élj, mintha nem lenne holnap, úgyis itt a vírus és elvisz mindenkit a búsba :D

Végezetül annyit még, ha Te lennél a nőm, nem biztos hogy örülnék neki ha bedobnál egy random kétjegyű, tíznél nagyobb számot arra a kérdésre, hogy hány pasid volt előttem... Nincs veled baj, de azért vegyél vissza :D

2020. szept. 19. 17:41
 23/30 anonim ***** válasza:
8%
A nők 90%-a r.banc, szóval ne stresszelj emiatt.
2020. szept. 19. 17:48
 24/30 anonim ***** válasza:
39%

Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, csak élvezd a szexet, ez csak a te dolgod ;)

24F

2020. szept. 19. 17:52
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

22#

Abban mi az előítéletesség,ha az emberek csak azt mondják,h szereti a f.szt?

Miért,talán nem úgy van?

:D

2020. szept. 19. 18:22
 26/30 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek.

Ertem a megfogalmazott kritikakat, de nem azt mondtam hogy ezutan minden heten masik srac lesz az agyamba, csak azt hogy most elvezem ezt a helyzetet...

2020. szept. 19. 18:27
 27/30 anonim ***** válasza:
26%
#26 Semmi baj, tudjuk hogy r.banc vagy. Ez a női természet velejárója.
2020. szept. 19. 18:29
 28/30 anonim ***** válasza:
83%

26#

Hát igen.Valaki úgy élvezi a szabadságot,hogy keres egy időtöltést,ellátogat helyekre,sportol valamit,megnézi a város nevezetességeit,barátokat,ismerősöket szerez az évfolyamon stb.

Te úgy,hogy dugsz.

Mindenki másként.

2020. szept. 19. 18:37
 29/30 anonim ***** válasza:

Ezt nem így gondolom, hanem ez így van. Olvasd el a válaszokat ennél a két kérdésnél. https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2020. szept. 19. 18:38
 30/30 anonim ***** válasza:
58%

Ha kell, bármikor felmegyek hozzád és jól megkeféllek.

Üdv.: Béla 95/F.

2020. szept. 19. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!