Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar rbanc vagyok ennyitol?
Most kezdtem az egyetemet, vegre egyedul elhetek az alberletbe es nagyon elvezem.
Amiota idekoltoztem (ez a 4.het) mar 5 pasit hoztam fel ide, egyertelmu hogy miert.
Nagyon elvezem a szabad szexet, elvezem hogy nem kell kotottsegek kozott elnem mint otthon.
Baratnomnek elmeseltem es hat kis ribinek nevezett. (csak csunyabban fogalmazott)
Ti is csinaltatok ilyet, vagy tenyleg nalam a baj?
:/
Nem jelolteket gyujtok.
Csak ha szimpi egy srac az esti buliban es o is szabad en is szabad, akkor kinek is artok ezzel?
Senkinek, ha felelően védekezel. Igazából, ha neked jól esik akkor nincs ezzel probléma. Bár a későbbiekben lehet majd meg fogod bánni, de alapvetően a saját hibáiból tanul mindenki.
F
Miert artok ezzel magamnak?
A szexxel ami egy rohadt jo erzes, vagy mi?
Termeszetesen vedekezunk.
Akkor meg miert?
Tenyleg nem ertem...
Kit érdekel mit gondol a nyomi barátnőd akit meg se dugnak?
Hajrá!!
Élvezd, akár többet is vihetsz. ;)
Egy évben az kb 65 pasi.
Azt hiszem hamar eléred a kiélt szintet.
Jó tanács. Ha találsz majd egy értelmes férfit aki hosszútávra gondol majd veled. Ne nagyon mesélj erről.
De mondjuk manapság a közösségi oldalaknak köszönhetően ez olyan mint egy reklám.
Nem vagy rbnc csak szexfüggő,és kicsit nimfo. Ezzel valóban nem ártasz senkinek,csak a jóhírednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!