Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar rbanc vagyok ennyitol?
Most kezdtem az egyetemet, vegre egyedul elhetek az alberletbe es nagyon elvezem.
Amiota idekoltoztem (ez a 4.het) mar 5 pasit hoztam fel ide, egyertelmu hogy miert.
Nagyon elvezem a szabad szexet, elvezem hogy nem kell kotottsegek kozott elnem mint otthon.
Baratnomnek elmeseltem es hat kis ribinek nevezett. (csak csunyabban fogalmazott)
Ti is csinaltatok ilyet, vagy tenyleg nalam a baj?
:/
Latom vannak azert ertelemes valaszok is.
Nem trofeakat gyujtok.
Szeretnek magamnak egy rendes pasit hosszutavon, ez egyertelmu nekem.
Egyelore azt elvezem, hogy noncs kotottseg, minden pasi mas es mas.
Elvezem e a szexet veluk? Hat naná...
Ha megtalalom a parom, akkor csak vele fogok szexelni.
:)
A baratnomrol is azt gondoltam h irigy, de itt ismeretlenul ne legyetek azok :)
Ártani azzal ártasz magadnak, ha eljön az a pont amikor már ürességet fogsz érezni és nem fog boldoggá tenni az, hogy összevissza szexel mindenkivel. Egy idő után elfog jönni, ez általában így megy.
"Csak ha szimpi egy srác az esti buliban és o is szabad én is szabad, akkor kinek is ártok ezzel?"
Ez sem túl sok jóra fog vezetni hosszútávon, ha heti szinten 4-5 buliba is részt veszel.
Ha tudnád hány ilyen csajismerősöm volt aki ezt csinálta, sőt sokkal durvábban, volt köztük akinél úgy voltam hogy gyanúsan sikamlós volt a lány amikor belecsúsztam, hát az előző pasi spermájától.
Aztán ezek a lányok egyszercsak BUMM egyik pillanatról a másikra letáboroztak EGY pasinál, és majd 10 évig azzal voltak.
Imádtam ezeket a lányokat azért mert ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!