Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi szexért kirúghatnak?
Éjszakai műszakban ketten vagyunk egy fiú kollégámmal, aki állandóan nyomul rám, simogat, nézeget. sajnos nincs ez ellenemre mert nekem is tetszik ő. Mar eljatszottam a gondolattal párszor, meg gondolom ő is... Gondolom úgyse derülne ki, de ha mégis akkor kirúghatnak ezért? Nehezen találtam munkát, és szeretek is itt melózni.
(erre válaszoljatok ne azt magyarázzátok hogy szexeljunk máshol mert én erre a kérdésre vagyok kivamcsi!!!!)
Azért a munka törvénykönyvben benne van sok minden, pl. óránként 10 perc pihenőidő jár a dolgozónak.
Szóval, ha pihenőidő címén a retyóban lezavarjátok 10 perc alatt, ÉS egyébként nincs benne a cég belső szabályzatában a szex tiltása, vagy bármi egyéb tiltás, amit rá lehet erre húzni, akkor nem kéne, hogy gond legyen ebből.
Ettől persze még ha kiderül, és nem tetszik a főnöknek, úgyis talál rá valami ürügyet, hogy kirúgjon.
A főnöktől függ hogy kirúgnak e.
Lehet ha leszopod vagy megkúr ő is akkor maradhatsz. És ha szuperül szopsz akkor lehet hogy előléptet.
Kirúghatnak mert munkaidőben dolgozni kellene - s megalapozott lesz jogi szempontból. Főnöktől is függ. Van amelyik csak mérges lesz és azt mondja dolgozzatok inkább, más meg azonnal kipenderít.
S igen, lehet nem ezt kérdezted de dugjatok munkaidő után ha egymásra vagytok kattanva.
"Nehezen találtam munkát, és szeretek is itt melózni."
De ha ez a helyzet, akkor most komolyan megéri ezzel trükközni?
Ha akarnak, akkor is kirúgnak, ha nincs leírva sehol, hogy nem szabad, és csak munkaügyi perben tudsz kártérítést kiharcolni, ami nem két nap. Gondolom, pereskedni nem akarsz, akkor meg minek kockáztatnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!