Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, szexkapcsolat előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szexkapcsolat előtt egyeztettek?

Figyelt kérdés

Vagy valamilyen módon szóba kerül/céloztok a nektek megfelelő férfi nemiszerv méret(ére)?

(Nem azért kérdezem, mert kicsi lenne)

Szüzek ne írjanak.

2020. szept. 19. 11:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hú, 10-es, most aztán jól megmondtad! (Ja, nem!)

Mégis melyik női szerzemény bosszantott fel ennyire?

Elhiszem, hogy vannak egoista gádzsik, de én, ha magamból indulok ki, rohadtul nem a méret számít. Van pár szexkapcsolatom, és az egyik, akivel összejárok, annak 7 centi állva.

2020. szept. 20. 09:06
 12/21 A kérdező kommentje:
11-es, gondolom neked sincs vaginális orgazmusod. Főleg nem a 7 centistől
2020. szept. 20. 09:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem az orgazmus a lényeg. Sőt, a szex nem is igazán érdekel. A játékok sokkal izgatóbbak számomra. Ez van, nem vagyunk egyformák. :)
2020. szept. 20. 10:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Miféle (beteges) játékokra gondolsz? Na ennyi. Sajnos azért tartasz háremet (ami szerintem egyrészt gusztustalan, másrészt erkölcstelen is, ha nem tudnak egymásról), mert nem tudsz kielégülni.
2020. szept. 20. 10:24
 15/21 anonim ***** válasza:
14-es, tudnak egymásról. Szerintem a bdsm NEM beteges. Sajnálom, ha 0 a befogadóképességed, inkább más kategóriát válassz.
2020. szept. 20. 10:36
 16/21 A kérdező kommentje:

Jajj. Nem ilyesmire gondoltam játék alatt. Hanem az emberi játszmákra. Ha tudnak egymásról,akkor OK

ui.: A BDSM csak egy buta divat, ami a szürke 50 árnyalata miatt terjedt el

2020. szept. 20. 10:40
 17/21 anonim ***** válasza:
17-es, a szürke 50 árnyalata (ami egy béna film) előtt is szerettem, mert izgató. Ha szerinted csak divatból lehet valamit élvezni, akkor baj van a toronyban.
2020. szept. 20. 10:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Azoknál van baj a toronyban, akik a mennyiségre (hárem) mennek a minőség (orgazmus) helyett
2020. szept. 20. 10:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Mindkettő megvan, ne aggódj. :D A kettő nem zárja ki egymást. :)
2020. szept. 20. 10:54
 20/21 A kérdező kommentje:
Most írtad, hogy nincs hüvelyi orgazmusod. Csiklózni a tinik szoktak otthon egyedül a párnájukkal. Ahhoz felesleges kúrni
2020. szept. 20. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!