Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szexkapcsolat előtt egyeztettek?
Figyelt kérdés
Vagy valamilyen módon szóba kerül/céloztok a nektek megfelelő férfi nemiszerv méret(ére)?
(Nem azért kérdezem, mert kicsi lenne)
Szüzek ne írjanak.
2020. szept. 19. 11:55
1/21 anonim válasza:
Volt már rá példa, hogy szóba jött, de nem igazán jellemző. A férfiak nagy része szeret nagyobbat mondani, másrészt az első alkalomnál úgyis fehéren-feketén kiderül. ;)
2/21 anonim válasza:
Nem igazán. A pasi szokta felhozni, főleg neten. De amúgy, ha már izgatja annyira a fantáziám, hogy szexeljek vele, akkor a méret már mindegy. Max reménykedek, hogy az nekem megfelelő legyen és úgy a dolgok simábban mennek. De úgyis a puding próbája az evés....
3/21 anonim válasza:
Sosem kérdeztem még meg a férfiakat találka előtt, hogy mekkora nekik. Aki volt már többfajta mérettel rendelkező férfivel, az nagyon jól tudja, hogy nagyobb örömet okoz egy 10 centis vadság, mint 20 centi laza töcskölés.
4/21 anonim válasza:
Nem,ha egyszer belemegyek,nem a farka méretéért teszem.
5/21 anonim válasza:
Nem
Felesleges ugysem mondanak igazat
6/21 anonim válasza:
Igen, volt hogy céloztam rá hogy átlagtól szűkebb vagyok. Azt mondta hogy ő nagyobb mint az àtlag.
Amikor szexre került a sor és lehúztam a nadràgjàt meglepődtem, volt kb 20 cm.
Idővel megszoktam megszerettem, bàr az első pàr együttlét utàn napokig fàjt a hasam.
7/21 A kérdező kommentje:
Na ezt mondom; ezért érdemes ennek is szóba kerülnie.
2020. szept. 19. 12:56
8/21 anonim válasza:
Nem, egyébként is legalább 2-3 cm-t le kell vonni belőle. Sőt ha a pasi nagyon sztárolja magát a méretével, meg hogy mennyire jó az ágyban azt inkább skippelem. Az önfényezők szokták a leggyengébb teljesítményt nyújtani és a személyiségéről is sokat elárul ami unszimpi.
9/21 anonim válasza:
Egyetértek #8.
Ha valaki nagyon magyarázza, hogy neki mennyire nagy, meg a volt csajszik mennyire szokták élvezni, annak általában csak a szája nagy. Ezek írásban hatalmas macsók, élőben meg úgy kapaszkodnak a szék karfákába mintha az életük múlna rajta, rám nézni nem mernek, nem hozzám érni.
10/21 anonim válasza:
A nőknek a 17 cm a minimális elvárás egy szexkapcsolatban. Ha annál kisebb egy férfinak szóba se állnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!