Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miből lehet észrevenni, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet észrevenni, ha a férfi részéről a szex már nem csak SZEX?

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
csak szexkapcsolat, vagy barátság extrákkal dologról van szó?
2020. szept. 19. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk, ha nem csak szopásra hasznalnád a szádat, hanem egyenes kommunikációra, lehet, hogy hamarabb kiderülne, mint így. 32F
2020. szept. 19. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Abból hogy közvetlenül utána amikor már elillant a vágy hogy viselkedik veled. Ha bújna még hozzád akkor egyértelmű a válasz.
2020. szept. 19. 11:09
 4/6 A kérdező kommentje:

3: köszönöm szépen!

Így már egyértelmű! Ment a zöld.

2020. szept. 19. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#3:

én komolyabb tervek nélkül is szeretek összebújni a partnerrel

tartósabb szex kapcsolatban is akár, mondjuk én alapból csak szexbe nem megyek bele, inkább barátság extrákkal, vagy BDSM kapcsolat

de nekem szex után fontos az összebújás, meg szoktam simogatni, ölelni a partnert

2020. szept. 19. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elkezd romantikázni, és nemcsak a szex érdekli, hanem érdeklődik utánad, foglalkozik veled, stb.
2020. szept. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!