Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan lehet észrevenni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet észrevenni hogy lefeküdne velem egy férfi?

Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
:-)
2019. dec. 6. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Rajtad liheg?
2019. dec. 6. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Pislog.
2019. dec. 6. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nem csinál titkot belőle és nyilvánosan flörtöl, mások előtt is bókokkal halmoz el. Még az sem feltétlen zavarja ezt a férfitípust, hogy házas vagy te vagy foglalt.

Én 2 férfiről tudom most a környezetemben, hogy le szeretnének velem feküdni. Mások előtt is bókolnak nekem és hatalmas szemeket meregetnek és úgy érzem, túllépik az ártatlan flört határát. Persze lehet, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Jártam egyszer úgy valakivel, hogy észrevettem és tényleg nagyon le akart velem feküdni, de mégsem tette meg.

Van olyan férfi ismerősöm is, aki fel tudna robbanni, annyira utálja a nekem állandóan bókoló úriembert, de ő sosem bókol és ezen kívül soha semmi jelét nem adta, hogy tetszenék neki. A női antennáim nála is jeleznek, az a helyzet.:) Amúgy nem igazán szoktam tévedni. Amikben tévedek, azok az érzelmek. Na, azt már többször nagyon benéztem.

2019. dec. 6. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Mond azt, hogy csinálna-e neked egy kávét, mert a ted elfogyott.

Aztán lehet

2019. dec. 6. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Petyhüdt marad a pénisze.
2019. dec. 6. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
A kérdés inkább, azt hogyan lehet észrevenni, ha nem.
2019. dec. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!