Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha odateved a szemetek akar tobbszor egy lany cickoin, akkor el tudnatok kepzelni vele tobbet is? (Atlag hetkoznapi ruhaban)
Van aki igen és van aki nem.
Volt pl olyan hogy valakinek egy atomronda tetkó volt a mellén, leette magát vagy 3 számmal nagyobb melltartót vett fel, ez inkább a jézusgyerele kategória. 😂😂😂
Kérdező, meg foglak lepni: amikor megnézzük egy lány mellét, akkor megpróbáljuk elképzelni, milyen kehet meztelenül, milyen lehet a fogása, milyen lenne szopogatni a bimbójét, és még amit csak el tudsz képzelni, meg amit nem. Aztán továbbmegyünk, és megnézzük a következőt.
Általában igyekszünk úgy nézni, hogy a lány ne vegye észre - azt hisszük. De a lányok is néznek: a szemünket, és leveszik, hogy hova bámészkodunk. Ha nem tetszünk nekik, akkor elfordulnak, ha pedig igen, akkor büszkén tartják.
Én nem vagyok annyira mell párti, mert a szép kerek seggek a mindenem.
De... ☝️
Pont ma láttam egy ilyen csajt a buszon.
Akinek olyan gyönyörű mellei voltak, hogy nem bírtam levenni a szemem róla.
A toppja oldalt volt inkább kivágja, és a kérdésre válaszolva, igen el képzeltem vele többet is... 👌🤭
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!