Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha hamar elélvezek de utána simán bírom tovább akár többször is?
Ha röviddel a lánnyal való szexelés előtt önkielégítést végeznél, akkor is tudnád folytatni vele?
Esetleg ekkor is hamar elmennél?
Ha így van, akkor ne törődj vele. Mondd meg a lánynak, hogy ha tudja, szokja meg ezt a helyzetedet. Ha neki nem felel meg, keress mást, aki így fogad el.
Ffi.
Ha ugyanúgy tudod folytatni és el tudod juttatni a lányt is a csúcsra, akkor nem fogja őket érdekelni, hogy elsőre hamar elsülsz.
Megszakításos... rajta gyerekek csináljátok csak, had szaporodjon a magyar 😆 a naptármódszer után a legkockázatosabb "fogamzásgátlás" (igazából nem az, inkább hazardírozás).
7-es, nekem bevált a megszakításos. De senkit nem akarok rábeszélni, mert abortuszellenes vagyok. Én komoly kapcsolatban csináltam, 6 éven át és nem estem teherbe. Amikor már akartuk a gyereket, akkor is 1,5 év telibe élvezés kellett hozzá, hogy teherbe essek...Ennyi idő alatt elmúlt a veszélyérzetem, viszont megszoktam a gumi nélküli szexet, már nem tudom lejjebb adni.
Lehet, hogy nekünk azért vált be, mert termékenységi problémáink vannak. Nem tudom.
Kérdezőnek.
Nincs veled semmi baj, nyugi.
Csináld forditva, nyald el a lányt akár egy órán át, el fog élvezni x-szer és csak utána dugd, ha igy elélvezel 3 perc után, semmi gond :-)
Többieknek :
A megszakitásos teljesen jo, ha kello időben száll ki a pasi. (Csakis intelligencia kérdése). Egész életemben igy védekeztem, tán 3x volt rajtam gumi :-). És mind a mai napig nem lett gondom (unk) egy lánnyal sem.
Más : marketingirányzat stb :
A gumi 100-szor nagyobb üzlet, mint a tabi. Ezért az egész világot elvitték ebbe az irányba. És ez igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!