Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj ha hamar elélvezek de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha hamar elélvezek de utána simán bírom tovább akár többször is?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy mindig hamar elélvezem és ez miért baj a lányoknak? Utána egyből tudom folytatni ott ahol abbahagytam. Esetleg tudok ezzel valamit kezdeni?

2020. szept. 12. 18:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak olyan szempontból lenne baj, hogy a megszakításos védekezés veled nem lenne túl jó ötlet, mert a következő menetnél garantáltan nagy számban lennének spermiumok az előváladékodban is. Én nagyon nem csípem gumiban, szóval nekem ezért lenne ez gond.
2020. szept. 12. 18:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy megszakításos védekezés?
2020. szept. 12. 18:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nélkül és orgazmus előtt közvetlenül a pasi kihúzza és kint élvez el.
2020. szept. 12. 18:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha röviddel a lánnyal való szexelés előtt önkielégítést végeznél, akkor is tudnád folytatni vele?

Esetleg ekkor is hamar elmennél?

Ha így van, akkor ne törődj vele. Mondd meg a lánynak, hogy ha tudja, szokja meg ezt a helyzetedet. Ha neki nem felel meg, keress mást, aki így fogad el.

Ffi.

2020. szept. 12. 18:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Pfff hahah 1 es baromi hatásos módszer 😆😆
2020. szept. 12. 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Mert a 2. menetnél már nem olyan kemény a bré
2020. szept. 12. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Ha ugyanúgy tudod folytatni és el tudod juttatni a lányt is a csúcsra, akkor nem fogja őket érdekelni, hogy elsőre hamar elsülsz.

Megszakításos... rajta gyerekek csináljátok csak, had szaporodjon a magyar 😆 a naptármódszer után a legkockázatosabb "fogamzásgátlás" (igazából nem az, inkább hazardírozás).

2020. szept. 12. 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

7-es, nekem bevált a megszakításos. De senkit nem akarok rábeszélni, mert abortuszellenes vagyok. Én komoly kapcsolatban csináltam, 6 éven át és nem estem teherbe. Amikor már akartuk a gyereket, akkor is 1,5 év telibe élvezés kellett hozzá, hogy teherbe essek...Ennyi idő alatt elmúlt a veszélyérzetem, viszont megszoktam a gumi nélküli szexet, már nem tudom lejjebb adni.

Lehet, hogy nekünk azért vált be, mert termékenységi problémáink vannak. Nem tudom.

2020. szept. 12. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem baj...normális dolog. Pláne ha utána minden működik tovább.
2020. szept. 13. 08:20
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

Kérdezőnek.

Nincs veled semmi baj, nyugi.

Csináld forditva, nyald el a lányt akár egy órán át, el fog élvezni x-szer és csak utána dugd, ha igy elélvezel 3 perc után, semmi gond :-)

Többieknek :

A megszakitásos teljesen jo, ha kello időben száll ki a pasi. (Csakis intelligencia kérdése). Egész életemben igy védekeztem, tán 3x volt rajtam gumi :-). És mind a mai napig nem lett gondom (unk) egy lánnyal sem.

Más : marketingirányzat stb :

A gumi 100-szor nagyobb üzlet, mint a tabi. Ezért az egész világot elvitték ebbe az irányba. És ez igy van.

2020. szept. 13. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!