Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj ha hamar elélvezek de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha hamar elélvezek de utána simán bírom tovább akár többször is?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy mindig hamar elélvezem és ez miért baj a lányoknak? Utána egyből tudom folytatni ott ahol abbahagytam. Esetleg tudok ezzel valamit kezdeni?

2020. szept. 12. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A megszakitásos teljesen jo, ha kello időben száll ki a pasi. (Csakis intelligencia kérdése). Egész életemben igy védekeztem, tán 3x volt rajtam gumi :-). És mind a mai napig nem lett gondom (unk) egy lánnyal sem.

Na persze, hátha valamelyik hordoz vmi fincsi hpvt. Esetleg egy jó kis gyulladásos nemi bajt vagy vérbajt.

Borzasztóan felelőtlen vagy!

2020. szept. 13. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es, de akkor gondolom az orált is gumiban csináljátok és a nőt véletlenül sem nyalod ki?

Nyilván nem azoknak való a megszakításos, akik havonta váltogatják a partnereiket.

Gpontkutatóval annyiban nem értek egyet, hogy nem minden nő elégszik meg egy óra nyalással és 3 perc dugással, én biztosan nem. Nekem a szexben az a fő gyönyörérzés, hogy közben érzem a másik gyönyörét is. Oké, van aki olyan élvezettel tud nyalni, mintha habostortát habzsolna, de erősen kétlem, hogy aki ezt egy órán át csinálja, az minőségi gyönyört él át közben. Azért van sejtésem róla, hogy milyen inger érheti a péniszt behatoláskor és milyen mondjuk a nyelvet. Szóval nem tudna beindítani egy órán keresztül görcsösen nyaló férfi, aki ráadásul mindezzel a gyorstüzelését akarja kompenzálni.

Az viszont teljesen rendben van, ha bár gyorsan elsül, de képes második hosszabb menetre. Mondjuk ilyennel még nem volt dolgom, ezért a keménységéről nem tudok nyilatkozni, hogy puhább-e a második menetben, mert az tényleg nem jó érzés a nőnek. Pontosabban a puhát ne érezzük. Volt olyan, aki teljesen ernyedten belémrakta, el se akartam hinni, hogy így is lehet dugni és semmit nem éreztem a pasiból. Hát nagyon gáz volt.

2020. szept. 13. 17:00
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

Ha már ekkora reklámot csináltunk a megszakításosnak, azért felhívnám a figyelmet, hogy nem nagyon való több menetre. Első menetnél még kicsi a rizikó. Van olyan férfi, akinek nincs is előváladéka, náluk szerintem abszolút biztonságos a megszakításos. De nekem olyannal is bevált hosszútávon, akinek sok előváladéka volt.

Viszont ha elélvez és utána a közeljövőben van második menet, akkor a péniszben az elélvezés után maradt spermiumok az előváladékkal egyenesen a hüvelybe kerülnek. Erre adta nekem azt a tanácsot itt valaki, hogy a nő ilyenkor szívja ki a második menet előtt vagy a pasi menjen el pisilni.

Nyilván számolni kell a nemibetegségekkel. De léteznek szűrések. Én pl. anonim AIDS szűrésen már vettem részt a partneremmel, mielőtt a lényegre tértünk volna.

2020. szept. 13. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!