Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoriról hány csajjal/pasival feküdtél már le?
Figyelt kérdés
Itt ismerted meg, vagy korábbról ismerted és itt derült ki hogy GYK-ok mindketten?
Én két csajjal. Egyet itt ismertem meg, a másikat pedig később derült ki, hogy ő is használja ezt. :D
Kort és nemet is írjatok légyszíves.
30 F
2020. szept. 18. 17:57
31/60 anonim válasza:
1 csaj volt, párszor szexeltünk
22/F
32/60 anonim válasza:
Én, csak nem régóta vagyok az oldalon, így még nem sikerült egy lánnyal sem sajnos, de most itt a lehetőség csajok várom a privát üzeneteket. Nem fogjátok megbánni abban biztos vagyok :D 29F ;)
33/60 anonim válasza:
Eggyel sem, de egy ki van nézve.
34/60 anonim válasza:
Innen ismerkedtem meg 2 csajjal. Az egyikkel szex is volt többször is, a másikkal csak együtt aludtunk és randiztunk párszor.
24F
35/60 anonim válasza:
Én egy nővel ismerkedtem meg itt, akivel úgy alakult végül, hogy le is feküdtünk
28F
36/60 anonim válasza:
18 volt a csaj, én akkor 30. Ennek már 5 éve, úgyhogy lassan ideje lenne újra egy tinilánynak :)
37/60 anonim válasza:
0 mindig a tàvolság volt akadály, ha közelebb lettünk volna akkor kb3
38/60 anonim válasza:
Kettővel, egy 17 évessel és egy 47 évessel.
Itt ismertem meg őket
26F
39/60 anonim válasza:
Kb 15-20 lánnyal.
Mindet itt ismertem meg.
F
40/60 anonim válasza:
Eggyel, vagy magamat nem kellett volna beleszámolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!