Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakoriról hány csajjal/pasiva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakoriról hány csajjal/pasival feküdtél már le?

Figyelt kérdés

Itt ismerted meg, vagy korábbról ismerted és itt derült ki hogy GYK-ok mindketten?

Én két csajjal. Egyet itt ismertem meg, a másikat pedig később derült ki, hogy ő is használja ezt. :D

Kort és nemet is írjatok légyszíves.

30 F

2020. szept. 18. 17:57
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
0%
#11 muti már magad, ennyire jó csaj lennél? :)
2020. szept. 19. 15:58
 22/60 anonim ***** válasza:
89%
21-es, nem kell ahhoz annyira jó csajnak lenni. Ha tudnám élvezni a szexet idegennel, én is hetente mással szexelnék csak innen gyakoriról. Bedobok egy olyan hozzászólást, amire jön kb. 10 privát és már lehet is válogatni. A férfiak amúgy sem válogatósak, egy meztelen nőre elég kevés mondana nemet, ha van rajta minden, ami kell, nem várják el a tökéletességet egyáltalán. Mi nők viszont válogatósabbak vagyunk általában, szóval a tivornya általában elmarad.:)
2020. szept. 19. 16:12
 23/60 anonim ***** válasza:
68%

Tudom, de kicsit provokatív akartam lenni.

A pasik meg tényleg ilyenek itt, látatlanban BÁRMIT megbúbolnának, az csak előny ha az illető nő, de az se képezne túl nagy akadályt ha öszvér vagy. :D

Én mondjuk válogatós pasi vagyok, meg azért a földrajz is erősen közbeszólhat.

2020. szept. 19. 16:24
 24/60 anonim ***** válasza:
66%

Lefeküdhettem volna kettővel, vagy talán hárommal is. Mindegyikkel többször is találkoztunk. Csakhogy én nem fekszem csak úgy le fűvel-fával, csak mert a lába között punci van. Kettő egészen biztosan benne lett volna.

Remélem, iszonyat boldogság tölti el azokat, akik azzal dicsekednek, hogy innen lányt megfektettek. Mintha autóverseny lenne, hogy hú, én ezt meg azt

2020. szept. 19. 16:45
 25/60 anonim ***** válasza:
100%
Eggyel se meg sajnos :/ 19L
2020. okt. 3. 10:35
 26/60 anonim ***** válasza:
0%
Az összessel! Chuck Norris.
2020. okt. 3. 10:37
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
#25, na eddig hány privit kaptál olyanoktól akik látatlanban megdugnának? 30-35-öt? :D
2020. okt. 3. 10:54
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Pár tali, beszélgetés, szex nem volt. Sajnos mind csúnyacska lány volt, de egy-egy beszelgetesbe meg velük is benne vagyok. Meg most amúgy is van hova üríteni, megtehetem, hogy valogatok.
2020. okt. 3. 12:46
 29/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még egy sem
2020. okt. 3. 15:32
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
1fiú volt eddig 1szexre bár nem a legjobb élményeim közé tartozik..
2020. okt. 3. 15:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!