Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoriról hány csajjal/pasival feküdtél már le?
Itt ismerted meg, vagy korábbról ismerted és itt derült ki hogy GYK-ok mindketten?
Én két csajjal. Egyet itt ismertem meg, a másikat pedig később derült ki, hogy ő is használja ezt. :D
Kort és nemet is írjatok légyszíves.
30 F
Tudom, de kicsit provokatív akartam lenni.
A pasik meg tényleg ilyenek itt, látatlanban BÁRMIT megbúbolnának, az csak előny ha az illető nő, de az se képezne túl nagy akadályt ha öszvér vagy. :D
Én mondjuk válogatós pasi vagyok, meg azért a földrajz is erősen közbeszólhat.
Lefeküdhettem volna kettővel, vagy talán hárommal is. Mindegyikkel többször is találkoztunk. Csakhogy én nem fekszem csak úgy le fűvel-fával, csak mert a lába között punci van. Kettő egészen biztosan benne lett volna.
Remélem, iszonyat boldogság tölti el azokat, akik azzal dicsekednek, hogy innen lányt megfektettek. Mintha autóverseny lenne, hogy hú, én ezt meg azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!