Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy a férfiak nem vonzódnak a kövér nőkhöz, viszont a nők vonzódnak a kövér férfiakhoz?
ez faxság
én amióta az eszemet tudom a nagyon husis csajok vonzanak, régen elég husis alkat volt a szépség ideál
vagy nézd meg pl a Willendorfi vénusz-t
Nagyon sok pasinak a kover no tetszik
Izles kerdese
Ez f.szság. Maximum azért tűnhet így, mert bizonyos kor felett majdnem minden férfi túlsúlyos.
Ez úgy hülyeség, ahogy leírtad.
Rettenet mennyiségű pasi vágyik a kövér, vagy molett nőkre.
És még soha egy olyan nővel sem találkoztam, akinek az lett volna a vágya, hogy egy csüngő hasú, puhos disznóval jöjjön össze.
Ez teljesen hülyeség.
Mostanában éppenhogy nagyon divatosak az ilyen ipari fagyasztószekrény méretű seggel, meg elefánt combokkal szaladgáló undormány dagadt féreg nők.
A férfiaknál meg csak a skinny, vagy szálkásan izmos, kockahasú megy.
Hülyeség, arányaiban kb. ugyanannyi nő vágyik testesebb pasira, mint amennyi pasi nőiesebb nőre.
A kövér egy más kategória, az tény hogy nőként +100 kg-sként, vagy férfiként +120 kg-sként nem könnyű a partnerkeresés, de itt is hasonlóak az arányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!