Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb egy óra nálam a szex, ami folyamatos szexet jelent. Van olyan nő akinek ez tetszik?
Egy óra szerintem a legtöbb nőnek inkább nyűg. Túl sok. Aki egyszer tud csak elélvezni, annak inkább fájdalmas lesz a további reszelés, de aki többször, az is beleun, kiszárad.
Nálunk egy normál szex kb fél óra, ebben van orál is. Ennél hosszabb vágyölő reszelés felesleges.
F
Nálunk simán van egy óra, igaz jó ha hetente tudunk találkozni. Viszont ez az egy óra sem folyamatos, azért tartunk kisebb szüneteket, de párom nagyonis élvezi, hogy maximálisan ki van elégítve ilyenkor, és kicsit sem "reszelés" , mert elég sokkszor el szok menni közben.
F
Tudom hogy ez a sok nőnek nyűg. Egy partnerem volt akinek nagyon tetszett.
Ezért is voltam kíváncsi a válaszokra.
Nem csak magamra figyelek. Szoktam figyelni a másikra, nekem fontos hogy a nő is élvezze.
Akivel sikerült jól egymásra hangolódni, ott meg is volt a 3 orgazmus.
En szeretnem.
Tobb orat is szeretem csinalni
16-os vagyok
En nem, en sajnos nem sajnos túlzottan nedves szoktam lenni 😄
Dugni egy órán át nem szeretnék. Ellenben szeretkezni, olyannal, akivel érzelmek is vannak, simán. Az nem reszelés, van benne lassú, gyorsabb, többféle póz, néha csak apró mozdulatokkal belefelejtkezni egymásba úgy, hogy egymás szemébe nézünk... No, az a mennyország. És ilyenkor nem az orgazmusok száma számít, hanem az hogy kiszakadunk a külvilágból és csak egymást érezzük, nagyon mélyen.
Sajnálom azokat, akiknek az ilyenről elképzelésük sincs, de valahol érthető, mert az ilyenhez megfelelő partner kell és egy hullámhossz, ami bizony ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!