Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb egy óra nálam a szex, ami folyamatos szexet jelent. Van olyan nő akinek ez tetszik?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen tudok elmenni, ezért is ilyen hosszú nálam az együttlét. Nekem ezzel nincs bajom, birom a tempót, viszont az eddigi barátnőim ezt nem értékelték.2020. szept. 15. 23:46
1/23 anonim válasza:
Van! Csak az a nő az én csajom, és mi minimum 1,5 órát szexelünk alkalmanként 😉
2/23 anonim válasza:
Képzeld magad egy homokórának, ami szépen csordogál.
3/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert elvezem. De nagyon fiatalon a monoton fureszelesbe beleuntam. Ma mar inkabb egy ora ritkabban, ami teljesen feltolt.
4/23 anonim válasza:
Nem tetszik. Az a férfi akinek egy óra kell hogy kielègítsen totálisan nem ért a nőkhöz. Az ilyen lapàt. Ha egy óràt reszel az minden csak nem jó szex.
5/23 anonim válasza:
A modernebb robotok ennek többszörösére is képesek, ráadásul profin.
6/23 anonim válasza:
Az nem tetszik ha csak magadra figyelsz.
7/23 anonim válasza:
Kérdés az, hogy nálad miből áll ez a szex és miért nem tudsz elmenni. Ha azért nem tudsz elmenni, mert fel sem áll, akkor valószínűleg nem sok nőnek fog bejönni a dolog...
8/23 anonim válasza:
Abba pont belefér 3 női orgazmus, ha jól csinálod
9/23 anonim válasza:
Ha nem tudsz elélvezni, akkor érdemes megtalálni, hogy mi az amivel fel tudnád gyorsítani, 1 óra reszelés nagyon kevés nőnek lesz élvezetes.
10/23 anonim válasza:
Az exem is ilyen volt. Untam, fájt is, mert màr dörzsölt, amiért untam, száraz is volt. Ráadásul csak 1x mentem el a legelején, utána már tehernek éreztem. Mondjuk őt nem is szerettem igazàn. De szerintem hosszútávon kötelező egy órás szexek nem működnek. Legfeljebb, ha het 1 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!