Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak !ha nektek egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak !ha nektek egy nő felajánlaná hogy fizetne a szexért bele mennétek ?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy 46 év körüli nem túl szép de nem is ronda nő fel ajánlaná nektek hogy mondjuk fizet pl 50 000 ft egy menetért benne lennétek ? Csak kérdezem én pl soha nem mennék bele ilyenbe ,kiváncsi vagyok más véleményére ,és ti őszintén mit csinálnátok ?

2020. szept. 15. 21:26
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
8 as hát igen én pl ha ebbe bele mennék akkor utána ha lenne egy rendes normális lány akit igazán szeretnék nem tudnák boldog lenni mellette mert szégyelném maga hogy mint én a pasija ilyen multam volt
2020. szept. 15. 21:38
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

Ha szimpatikus igen, ingyen is.

Bejönnek az idősebb nők is.

Annak meg kismillió oka lehet, hogy miért így próbálkozik.

24f (Szóló, ha lenne barátnőm akkor nyilván nem.)

2020. szept. 15. 21:55
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

Hát ha nem ronda akkor simán.

Amúgy 50et az átlag csaj prostik nem keresnek szóval jó pénz az...

Amúgy is érdekel a 40-50 korosztály szóval miért ne? Ez a pénzes dolog inkább egy plusz élt adna annak a szexnek, izgalmasabb lenne tőle :P

2020. szept. 15. 22:04
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
50 neked jó pénz?? Nagyon tudom sajnálni az ilyen embereket. Amúgy amelyik nő engem megkap az adjon hálát a sorsnak. Szerintem.
2020. szept. 15. 22:08
 15/31 anonim ***** válasza:

50 egy óra alatt?

Amúgy én átlagos jövedelemmel rendelkezem de szerintem ez jó pénz.

Nyilván úgy képzeltem el mintha szerető lennék csak még pénzt is ad. Arról volt szó hogy nem ronda akkor meg miért ne?

2020. szept. 15. 22:13
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

Simán... 😉🤭

F

2020. szept. 15. 22:35
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Ha valami megfog benne, ingyen is leqrom. 🙂
2020. szept. 15. 22:46
 18/31 anonim ***** válasza:
55%
Minden pénz jól jön. Naná
2020. szept. 15. 23:09
 19/31 A kérdező kommentje:
És akkor is megtennétek ha éppen egy nagyon szép fiatal lánnyal ismerkednétek akit soha nem érdekelt a pénz meg ilyesmi, és nagyon rendes kedves és őszinte és hűséges tipus tehát tényleg nagyon gyönyörű és kedves ,ti hogy tudnátok utánna őszintén a szemébe nézni ?
2020. szept. 15. 23:34
 20/31 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki a nő küldesz róla képet priviben ? 🙂
2020. szept. 15. 23:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!