Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, nektek dicsérték már meg teljesen idegen férfiak a melleiteket?
Oh yeah!
Olaszországban egy strandon, egy fekete srác odaszólt, hogy “Nice boobs”
Ha dicséretnek számít az egyik volt általános iskolai évfolyamtársam “Mi van, te kis tehén, átmenjek szopni?” beszólása, meg gimiben az, hogy én vagyok “az a nagy cs****ű lány”, akkor igen, volt már rá példa. 😂
A fenekemre kaptam egy elég érdekes dícséretet egyszer, amikor az utcán sétáltam. Mögöttem jött egy kb. hatvanas, idősebb férfi aktatáskával. Normális, átlagos figurának tűnt, úgy nézett ki, mint egy egyetemi tanár, - legalább is én simán kinéztem volna belőle.
Egy egyszerű farmer volt rajtam. Amikor beért és elhaladt előttem, váratlanul odaszólt, hogy: “Édesem, elképesztően jó segged van.” ...Én pedig tartottam magam, amíg eltűnik, majd kb. 10 percen keresztül nem bírtam abbahagyni a röhögést, mert egyáltalán nem számítottam aznap erre a bókra. Nem tudtam eldönteni, hogy rágóba ültem előtt a buszon és irónia, vagy komolyan gondolja.
8-as miért ne gondolhatta volna komolyan? :D
Bár az évfolyamtársad lehet hogy a helyedben pofáncsaptam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!