Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért van az, hogy a lányok többsége inkább nem szexel vad idegen pasival, vagy épp ismerkedés első fázisaban, csak azért hogy ne tartsák őket lotyónak? Inkább elveszik maguktól a gyönyört?
Szerintem a lányoknak is jár ugyanaz a szexuális szabadság, mint a pasiknak.
Mert bár ugyanúgy akarják, mint a pasi, de inkább megjáttszák magukat, hogy ők aztán nem. Saját maguk ellenségük lesznek így.
"Ugyanúgy akarják, mint a pasi."
Itt a tévedés.
Nekem a szexhez mindig is érzelmek kellettek. Olyannal, akihez legfeljebb testi vonzalom fűz nincs meg az az érzés, hogy szeretnék lefeküdni vele, mert ez önmagában nem elég. Inkább várok olyanra, akivel össze is jövünk, mert szerelmesek vagyunk és majd akkor fekszünk le.
Attól még, hogy ugyanúgy van rá lehetőségünk és szabadságunk nem is kell megcsinálnunk.
21/L
" "Ugyanúgy akarják, mint a pasi."
Itt a tévedés. "
Gondolom nem arra gondolt, hogy mi jobban akarjuk.
El kell szomorítsalak, igenis vannak olyan lányok, akik ugyanannyira akarják, ugyanannyiszor (akár többször is), mint a pasi.
Csak meg kell találni a szexuálisan is hozzád passzoló embert. Nekem a napi 1 szex közel sem elég.
3 után már azt mondom, ez így jó.
Csatlakozok egyébként az előzőekhez, érzelmek kellenek. Volt egy barátság extrákkal kapcsolatom, nem jött be.
Magamat is ki tudom elégíteni, ha akarom, a szex marad azzal, akit szeretek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!