Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy idegen emberek a buszon vonaton "véletlenül" hozzáérnek a feneketekhez, melletekhez? És hogyan reagáljátok le? 18/l
Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 12:38
1/11 Á.Zoli válasza:
Szerintem általában nem a véletlen műve...
2/11 anonim válasza:
Volt már ilyen nem egyszer sajnos.
3/11 anonim válasza:
Ha nagyon sokan vannak hogy mozdulni se lehet akkor lehet véletlen simán.
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem véletlen, ezért az idézőjel. De hogyan reagáltok? Mert én már unom.
2020. aug. 8. 13:07
6/11 anonim válasza:
Honnan tudod? Írd már le normálisan. Úgy bírom az ilyen kérdéseket amúgy.
7/11 anonim válasza:
Sajnos nem ritkán, de még én se jöttem rá, mi lenne a megfelelő reakció. Ha jelenetet rendeznék, valószínű csak az összes utas bolondnak nézne, esetleg még fel is hergelném a pasit, és még jobban félhetnék.
Eddig csak max. arrébb mentem, de volt, hogy tömött volt a villamos, és a semmi közepén le kellett szállnom, ráadásul alig akart leengedni a pasi, direkt elém állt, akármerre indultam. (Előtte megállókon keresztül nyúlkált alám, a végén már a sarokba szorulva tapadtam a falra kb.) Azért elég para, hogy ilyenek vannak. :/
8/11 anonim válasza:
# 7 Szerintem ilyenkor nyugodtan szólj rá hangosan, hadd nézze őt az egész busz! Hidd el, valószínűleg elég kínos lesz neki is. Az szerintem nem vezet semmire, ha csendben tűröd.
9/11 anonim válasza:
8: Az ilyeneknek semmi se kínos.
10/11 anonim válasza:
Akkor sem az a megoldás, hogy csendben elviseli az ember. Annál inkább csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!