Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány prostival voltatok eddig?
én 0 prostival, nem is tervezek ezen változtatni
nem nehéz csajozni, igaz fizetni a p1n4ért könnyebb, mint normálisan elbeszélgetni, vagy foglalkozni mellette 1 lánnyal
én csak online ismerkedem és heti 1-3 között van lehetőségem, igaz nem mindig egyedülálló lánnyal...
élőben a személyiségemmel is simán feltudok szedni csajt, de általában neten hamarabb megnyílnak és elég sok dologról tudunk beszélni, vágyakról is
ha normális vagy és beszélgetsz neten normálisan, akkor simán lehet
mondom úgy, hogy sokszor perverz módon nyitok beszélgetést és elég sok esetben a lányok mondják, hogy beszéljünk máshol, mikrofon, képcsere stb...
Én egynél voltam. Megtanított csókolózni, picit szexelni. Vénszűzként szükséges volt. Onnantól kezdve csak gyönyörű barátnőim voltak.
Te ott cseszted el, amikor a másodikhoz is elmentél. Illetve az elsőt rosszul választottad meg (hozzáteszem, hogy a többit is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!