Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el, szerető legyek, vagy várjam meg amíg vége és komolyat akarjak kihozni?
Életem egyik legnagyobb hiába közé sorolom a szerelmet. Pontosan tudom milyen érzés, mi váltja ki belőlem stb.
Szóval a héten ismét belefutottam egy netes lányba akivel privátban folytattuk a beszélgetést. A pasijával nem tudom pontosan milyen a kapcsolat, de a szex havi párszor van és az is villám gyorsan lezavarva.
Ezzel a lánnyal beszélgettünk, láttam róla pár képet, mind erotikust, mind hétköznapit. Korábban már követtem el hibát, hogy akaratlanul beleszerettem valakibe, vagyis igazából ez a 4. esetem lenne. Még nem szerelem, de már így is megmérgezte az agyamat. Sokat gondolok rá, fantáziálok róla, vágyom rá, akarom! Sokszor nézem a képeit, akarom a nőt.
Nem egy kiéhezett tinifiú vagyok, mert lassan 30 vagyok és heti rendszerességgel szexelek 2-3x is (nincs komoly kapcsolatom, más jellegű a dolog).
Szóval 3 lehetőségem van:
- Felejtsem el végleg
- Vevő lenne dolgokra a barátja mellett (engem nem érdekel már ez a dilemma, lefutott kör)
- Tartsam vele a kapcsolatot és ha vége a barátjával, akkor valamilyen kapcsolatba belemenni vele
Az a gond az agyam és a szívem mást-mást mond, hogy mit is akarok. Ha ez előjön, akkor pontosan tudom milyen veszély közeledik felém. Nem akarok szerelmes lenni, de sajnos ez nem irányítható dolog. Hátha kapok valami hasznos tanácsot ami segít a döntésben.
A válaszokat előre is köszönöm.
külsőre pont az ideálom, talán ezért is fogott meg ennyire az a pár kép
belsőre csak részben ismerem még, de elég fontos tényezők passzolnak, szóval elég pozitív tulajdonságai vannak és ugye én is passzolok hozzá ilyen téren, innen indult a komolyabb beszélgetés
várni nem várok senkire olyan értelemben, hogy semmim, senkim nincs és csak rá várok, viszont ha úgy adódik a helyzet, hogy mind2 részről okés lesz, akkor megéri lecsapnom rá
Az egyenlőre látszik hogy tényleg "megfogott" de ez még csak virtuális. Egy elképzelt kép van a fejedben róla, mert valójában nem ismered, nem találkoztál még vele.
Szóval hogy mit is csinálj, a 3 lehetőséged továbbgondolva az alábbiak:
- elengeded és egész életedben bánni fogod (kivéve ha majd megtalálod az "igazit" mert csak az felejteti a kóbor dugások nem);
- belemész a szerető szerepbe amitől még jobban elmélyül az érzés, de esze ágában sem lesz szakítani azaz 100x jobban fogsz szenvedni mint most;
- tarthatod vele a kapcsolatot, de ha le fog koccolni a fickójától (van rá sansz ha nem jönnek ki az ágyban) az nem egy virtuális dolog lesz, hanem egy hús-vér kapcsolat (azaz simán lenyúlják a kezedről).
Szóval papa - bár én jobban tudom az érzéseimet kontrollálni - én egyértelműen a középsőt választanám, mert nincs veszítenivalód. Találkozás, szex s utána élőben majd rájössz mondjuk egy év múlva, hogy mi a pálya. Érdemes folytatni s megrohamozod a várat a győzelmi zászlóért, vagy addigra kiszeretsz belőle, de legalább nem emészted magad és lesz pár jó kufircod.
Csak hasznald ki dugasra. Elvezd ameddig tudod. Ha mast elhagy miatt, egyido utan teged is elhagyhat masert mert ugyanugy kivancsi lesz, hogy massal milyen es annak milyen a szerszama. Szeretokent nyomasd a csajt.
Nem akarlak megbantani mar boca de amelyik csaj vagy pasi megcsalja aparjat egy kapcsolatban az olyan is... Azzal komoly kapcsolatot osszehozni nem eri meg.
ha valahol ennyire sz*r a szex, hogy pár havonta van és az is csak rövid, rég szakítanék, nem értem ők miért vannak együtt, de az ő dolguk
én nem jutnék ilyen szintre, hogy ilyen mennyiségű és minőségű szexet produkáljak
Ha a szeretője leszel akkor pótolod a szexet, abból a helyzetből már nehéz jól kijönni. Neki jobb lesz a kapcsolata, te meg jobban beleszeretsz. Ha mélyebben beszélgettek akkor óvatosan kérdezz rá hogy miért elég neki az a kapcsolat. Ha érdekled őt akkor beszélni fog erről is.
N
hát én mindenre rákérdezek ami érdekel, nem vagyok félős típus
meglátom mi lesz belőle, csak még nekem is agyalnom kell rajta, nagyon nagy gond lehet belőle, ha hagyom, hogy 1 nő ennyire felkeltse a figyelmemet, nem szeretem ha 1 nő ennyire befészkeli magát az agyamba
A csajok a sokat agyaló, intim dolgaikban mélyen vájkáló pasasokat csak lelki szemetesnek használják. Ebből így még dugás sem lesz.
Majd keres egy olyat, aki a panaszáradatának kezdetére azt mondja neki, hogy legyen tali egy hozzá közeli kávézóban, ha ott meg van az összhang, akkor onnan hozzá (autójával), ahol kap tőle egy kellemes masszázst.
chaten beszélgettünk, ő ajánlotta fel, hogy máshol beszéljünk és ő mondta, hogy kíváncsi a hangomra és ő akart látni képet is előbb :)
van tapasztalatom neten ismerkedés és csajok terén is, viszont kevés lány van aki ilyen szinten megfog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!