Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el, szerető legyek, vagy várjam meg amíg vége és komolyat akarjak kihozni?
Életem egyik legnagyobb hiába közé sorolom a szerelmet. Pontosan tudom milyen érzés, mi váltja ki belőlem stb.
Szóval a héten ismét belefutottam egy netes lányba akivel privátban folytattuk a beszélgetést. A pasijával nem tudom pontosan milyen a kapcsolat, de a szex havi párszor van és az is villám gyorsan lezavarva.
Ezzel a lánnyal beszélgettünk, láttam róla pár képet, mind erotikust, mind hétköznapit. Korábban már követtem el hibát, hogy akaratlanul beleszerettem valakibe, vagyis igazából ez a 4. esetem lenne. Még nem szerelem, de már így is megmérgezte az agyamat. Sokat gondolok rá, fantáziálok róla, vágyom rá, akarom! Sokszor nézem a képeit, akarom a nőt.
Nem egy kiéhezett tinifiú vagyok, mert lassan 30 vagyok és heti rendszerességgel szexelek 2-3x is (nincs komoly kapcsolatom, más jellegű a dolog).
Szóval 3 lehetőségem van:
- Felejtsem el végleg
- Vevő lenne dolgokra a barátja mellett (engem nem érdekel már ez a dilemma, lefutott kör)
- Tartsam vele a kapcsolatot és ha vége a barátjával, akkor valamilyen kapcsolatba belemenni vele
Az a gond az agyam és a szívem mást-mást mond, hogy mit is akarok. Ha ez előjön, akkor pontosan tudom milyen veszély közeledik felém. Nem akarok szerelmes lenni, de sajnos ez nem irányítható dolog. Hátha kapok valami hasznos tanácsot ami segít a döntésben.
A válaszokat előre is köszönöm.
alapból válogatós vagyok, még ha nem is szexről van szó, akkor is megválogatom kivel találkozok
ilyen érzésekkel, vágyakkal és lehetőségekkel jobban át kell rágnom a dolgot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!