Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, gáz ha egy lány szexkapc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, gáz ha egy lány szexkapcsokatokba menekül egy csalódás után?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 17:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az ő dolga, én is azt keresek, nincs ezzel baj, főleg ha összeakadunk 37F
2020. szept. 13. 18:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. szept. 13. 18:38
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk úgy, hogy aki az ételmérgezést zabálással akarja kikúrálni, az nem éppen egy elmebajnok.
2020. szept. 13. 18:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez neked bevált? Mert nekem nem. Rá emlékeztetnek a szex meg minden és egy idő után annyira felerősödik a kontraszt, amit vele éreztem csók közben és amit ehhez képest a pótlékkal, hogy saját magát oltja ki a dolog. Csak felerősíti a hiányt és elviselhetetlen lesz a másik társasága.

Olyankor ellököm magamtól a pótlékot, mert azt érzem, hogy nagyon fáj, hogy ő nem Ő.

2020. szept. 13. 19:06
 15/20 A kérdező kommentje:
És ha egy fix szexkapcsolat keres?
2020. szept. 13. 19:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is mindig fixet kerestem hosszútávra. Akkor se vált be. Abban a pillanatban, amikor beüt a fájdalom, dobom az egészet a kukába. Az első próbálkozásom ezért lett többek közt csak egy alkalom. A második 2 hónapon át tartott. De ott is volt valami, ami miatt jött a fájdalom és már ott se voltam. Pedig az elején azt hittem, jó döntés volt. Elterelte a figyelmem és még szex is volt. De aztán átfordult az egész és óriási lett a kontraszt. (14)
2020. szept. 13. 19:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert ezzel csak saját magának okoz kellemetlen perceket.
2020. szept. 13. 19:51
 18/20 anonim ***** válasza:
#16 Remélem az a 14 nem a korod akar lenni. Ennyi idősen még a legó kockáiddal kellene foglalkoznod, és nem felőtt dolgokkal...
2020. szept. 13. 20:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Az, nem a szexkapcsolat ténye a gáz, mert azzal semmi gond. A szex jó dolog, ha van kivel csinálni mégjobb.

De a szexkapcsolatba meneküléssel az a gond, hogy egy lelki eredetű problémát próbálsz fizikai dolgokkal megoldani. Az alkoholista ugyanezt csinálja, ahogy a drogos is...

Az előző kapcsolatod lezárását neked kell megtenned és ha azon túl vagy, akkor keress valakit szexkapcsolatra. Mert amíg érzelmi támaszt szeretnél kapni egy ilyen kapcsolatból, nagyon könnyen sérülhetsz és nem lesz szép a vége...

2020. szept. 14. 12:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Hazzám nyugodtan menekülhetsz. Csak egy privát üzenetedbe kerül. ;)
2020. szept. 14. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!