Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
A szurke szin lehetett az oka?đ L
Figyelt kérdés
Ma olvastam itt, hogy tetszik -e a lanyoknak a szurke nadrag, mert kiadja a farok formajat, es errol jutott eszembe hogy:
Mult heten hosszu ujju, de tapados szurke cuccban voltam. Es egy srac aki amugy bejon nekem, visszaforditotta a fejet a mellemre, amikor talalkoztunk.đđ Lehet ennek is a szurke ruha lehetett az oka, jobban vonzza a tekintetet?
2020. szept. 13. 16:17
1/4 anonim vĂĄlasza:
Nem annyira mainstream szĂn a feketĂ©vel Ă©s a fehĂ©rrel ellentĂ©tben. Viszont mindezek ellenĂ©re a szĂŒrke jĂł ötletekkel vegyĂtve lehet jĂł figyelemfelhĂvĂł szĂn. KĂŒlönben Ă©n is szeretem ezt a szĂnt, leginkĂĄbb kĂ©kkel szoktam pĂĄrosĂtani, meg antracit szĂŒrkĂ©vel.
EgyĂ©bkĂ©nt ebben az esetben a srĂĄc rĂĄd figyelt fel, nem a szĂnre, amit hordtĂĄl. LegalĂĄbbis szerintem.
2/4 anonim vĂĄlasza:
Nem, csak bejössz neki, Ă©s ezĂ©rt volt... đ
3/4 anonim vĂĄlasza:
Ha tapadĂłs/testre feszĂŒlĆs a rucid akkor tök mindegy a szĂne!
4/4 anonim vĂĄlasza:
Szerintem nem a szĂne miatt volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!