KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » A szurke szin lehetett az oka?😆 L

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

A szurke szin lehetett az oka?😆 L

Figyelt kérdés

Ma olvastam itt, hogy tetszik -e a lanyoknak a szurke nadrag, mert kiadja a farok formajat, es errol jutott eszembe hogy:

Mult heten hosszu ujju, de tapados szurke cuccban voltam. Es egy srac aki amugy bejon nekem, visszaforditotta a fejet a mellemre, amikor talalkoztunk.😆😆 Lehet ennek is a szurke ruha lehetett az oka, jobban vonzza a tekintetet?

2020. szept. 13. 16:17
 1/4 anonim ***** vĂĄlasza:

Nem annyira mainstream szĂ­n a feketĂ©vel Ă©s a fehĂ©rrel ellentĂ©tben. Viszont mindezek ellenĂ©re a szĂŒrke jĂł ötletekkel vegyĂ­tve lehet jĂł figyelemfelhĂ­vĂł szĂ­n. KĂŒlönben Ă©n is szeretem ezt a szĂ­nt, leginkĂĄbb kĂ©kkel szoktam pĂĄrosĂ­tani, meg antracit szĂŒrkĂ©vel.

Egyébként ebben az esetben a sråc råd figyelt fel, nem a színre, amit hordtål. Legalåbbis szerintem.

2020. szept. 13. 16:20
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/4 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nem, csak bejössz neki, Ă©s ezĂ©rt volt... 🙂
2020. szept. 13. 16:44
 3/4 anonim ***** vĂĄlasza:
Ha tapadĂłs/testre feszĂŒlƑs a rucid akkor tök mindegy a szĂ­ne!
2020. szept. 13. 16:44
 4/4 anonim ***** vĂĄlasza:
Szerintem nem a szĂ­ne miatt volt :)
2020. szept. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!