Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy vertem ki a barátom farkát,hogy a kezemre testápolót tettem.Azt vettem észre,hogy ilyen kemény még sohasem volt a farka.Ez mitől lehetett?22L
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 22:38
1/5 anonim válasza:
Lehet tetszett neki a dolog.
Csúszott mintha benned járkált volna...
Pl🤷♂️
F
2/5 anonim válasza:
Jó érzés,én síkosítóval szeretem. F
3/5 anonim válasza:
Új élmény. Szóval nyugodtan legyetek kísérletezők a szexben, minden ami jólesik (mást nem beszéljétek meg előtte, hogy mit próbáltok ki legközelebb s merd te is mondani a vágyaidat).
5/5 anonim válasza:
Nekem csak az tűnik föl, hogy eszerint máskor, ha kiverted neki, nem volt tök kemény. Felteszem, hogy fiatalok vagytok, akkor viszont ez elég gáz. Az rendben van, ha gyorsabban elmegy krémmel, de hogy ne legyen kemény, ha akár csak megérinted...
Mi lesz vele, amikor 40 lesz?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!